Inte uppdaterat på länge

Det är nog mest för att jag inte har någon lust eller någonting att skriva om.

Idag har jag hunnit göra rätt mycket. Vaknade halv tio och fick höra av syster att dom skulle ner och åka skridskor i Ishallen och självklart ville jag åka med. Det var ju ett tag sen jag stod på isen, men jag har det fortfarande det i ryggmärgen. Sen blev det en kort fika på Pucken, riktigt efterlängtat eftersom jag inte han käka någon frukost på morgonen. Vid ett kom Anna hit och gjorde mig sällskap när jag ÄNTLIGEN kollade Casino Royal. Jag hade verkligen inte sett den innan.
Nu har jag gjort mig iordning för klockan fem kommer min kära syster hit och sen ska vi upp till Kajsa för att göra iordning oss där. Sen blir det tjejmiddag hos Rebecca. Riktigt trevligt ska det bli!
Nej, nu ska jag iväg en stund. Vi hörs!

Monica- Still standing


Caroline i huvudstan

Klämmer in Dagens låt här: The Pretenders- Il stand by you

Det blev en längre dag i Stockholm än vad jag trott. Jag kom hem för ungefär 2 timmar sen. Jättekul att träffa min ena syssling Josefine (Anton var inte hemma), Lotta och Staffan. Dom har "flyttat" in i en lägenhet på Odenplan och det var faktist bland det vackraste jag sett. Så stor och så mycket ljus!
Först blev vi bjudna på mat, en jätte god pasta med någon tomatsås och så självklart en efterätt på det. Närmare sagt; Cheescake!
Vi hann med hur mycket som hellst: äta, umgås, gå på stan (fixade löshåret och hittade en supersnyg väska), bio och sen hem igen till Odenplan för att umgås lite till. Jag måste bara tillägga att High School Musical 3 är jag nog en aning för gammal för. Jag är inte så road av tårar eller Zack Efrons snygga rygg?

Imorgon blir det att fixa löshåret, träning 16.30-17.30 och 18.30 är det Lucia-möte. Är tydligen utvald bland 25 stycken som har en chans att bli Enköpings lucia?! Mamma säger jag bara, mamma..

Jag fick en förfrågan om vart man kunde hitta den snygga väskan jag lade upp en bild på igår. Den finns på Asos och kostar ungefär 300 kronor. Min som jag köpte idag kostade 129 kronor och kommer ifrån HM!
Har ni hört att det kommer en ny Pirates Of The Caribbean, UTAN KEIRA!!


Skulle-behöva-ha-grejjer

Jag var ner en snabbis på stan idag med lillasyster och kom på att jag skulle behöva ha endel nya grejer.
-Nytt löshår, fixas imorgon när tjejerna i familjen ska på besök och släkt i Stockholm.
-En ny miniväska, bild finns längst ner.
-JAG MÅSTE ha en ny plånbok. Det var anledningen till att jag tappade mitt bankomatkort, hela plånboken håller på att falla itu.
-Någonting att ha på mig i helgen, lite grejer som händer då.
-Egentligen skulle jag behöva ett par nya inomhus-skor också, till fotbollen, men det får nog vänta ett tag iallafall.
Jag skulle alltså behöva en tur till antingen Stockholm, Uppsala eller Västerås. Det som saknas är pengar.. Som alltid!

Ikväll blir det träning halv 8 till halv 9. Kondition! Imorgon bär det av till Stockholm med mamma och syster, träffa mina sysslingar. Det var ett bra tag sen nu och jag tror det blir riktigt kul. Det brukar vara roligt att träffa dom igen, eftersom det är väldigt sällan vi ses.
Nej, nu ska jag dricka upp min super äckliga energidryck och sen packa upp alla väskor som står över hela mitt golv. Jag hoppas mamma kommer hem snart för jag börjar bli hungrig. Eller ja, jag är hungrig hela tiden.


Nånting liknande?

Långt inlägg= Dålig uppdatering

Ni måste ursäkta mig men jag har varken haft tid eller lust att sätta mig vid datan och börja skriva. Jag har istället left rövare ute med mina kompisar.
I Fredags var det Frisör/Skönhets-mässa i Kista och det var bland det trevligaste jag vart på. Lyckades träffa på Bobby från Bobby's Hårstudio, Magdalena Graaf och Linda Rosing. Maria och Mathilda blev alldeles till sig..
Gick därifrån med en stor påse från Bobby's hårstudio (alla fick sånna), en massa gratisprodukter, ett antal lepsyl och energidrycker.
Jag var hemma runt halv 6 och då packade jag mina grejjer och åkte upp till pappa min. Väl däruppe blev det mat och färga systers hår som blev väldigt fint.
Kvällen spenderades hos Dennis där det var lan och film som gällde med trevligt sällskap.

Lördagen började tidigt (som vanligt) och jag tog det allmänt lugnt. Duschade och gjorde mig iordning och åkte ner för att möta Anna på stan där hon skulle lämna in två par stövlar för omklackning och vi han samtidigt med en Kebabpizza. Ovanligt? Nej!
Vi parkerade sen våra feta ärslen i Ishallen för att kolla hockey med Amanda och Co.
Jag cyklade sedan hem i orkan för att göra mig iordning inför tre-rätters för att Barbro fylldde 75. Grattis till henne!
Mycket god mat, bla någon lax i bröd, kalvfilé och en blåbärsmousse av något slag.
Jag gick sen upp till Dennis igen i storm och jag var glad för att både han och Anna kom och mötte mig på vägen.
Jag var hemma därifrån närmare 12 och gjorde då pappa sällskap framför tven tills jag kände att jag höll på att somna.

Idag så har jag inte hunnit med mycket än. Fick reda på att man skulle ställa tillbaka tiden en timme, och de gör ju inte mig nått för vi får ju en timmes längre sovmorgon. Saftigt!
Vid 5 så blir det träning ute i Hummelstahallen, skönt att komma igång igen. Jag praktist taget älskar Futsal och fotboll!


Maria, Linda och Mathilda


Jag och Maria


Mathilda och jag.

Varmare ute än i ishallen?

Jag var så nära på att inte gå upp imorse, jag hade verkligen ingen ork överhuvudtaget! Men det fick man ju lov till iallafall och jag klarade hela dagen, jag blev själv chockad.
På bussen slocknade jag totalt och inte var jag piggare när jag vaknade heller. Migrän så jag höll på att spy, magonten pinade mig rejält men det var bara att cykla hem.
Väl hemma fick jag laga mat, specialliteten hos mig, och sen har jag kollat Hockey när BJ spelade. Dom låg under med 4-2 när vi gick, då var vi alla allt för trötta för att kolla klart.
Imorgon är det sovmorgon och sen skönhetsmässa i Kista hela dagen. Ska faktist bli väldigt kul, synd bara att jag är hemma väldigt sent!
Nu ska jag kila isäng, Heroes slutar här när som hellst.
Sov gott!


Me and Hulda @ lunchbreak!

Provet gick galant!

Idag har jag hunnit gjort mycket. Gått i skolan, haft engelskaprov om gick alldeles galant, tränat första inomhusträningen, vara hemma och sen varit ute med mina två bästa vänner. Han också  med ett öppet-hus på Westerlundska där Amalia och Anna fick visa mig runt, jag är ju från storstan!
På frisör-lektionen så lärde vi oss att lägga i en klassisk hårinpackning, vilket var först mycket kallt och sedan varmt så jag höll på att dö. Men det var ju tur att man hade Bell som fixade.
Nej nu ska jag kolla "Oskyldigt dömd" och sedan krypa isäng. Jag fick helt plötsligt väldigt ont i magen..
PUSS


Hottie!!

Mördar-vinter

Något jag glömde nämna är hur min vinter kommer se ut fram till nyår. Sen sägs det att det blir värre, om det nu går?

Måndagar- är det Body Sculp som gäller 18,30-19,25  och sedan Kondition 19.30-20.25
Tisdagar- är det Step up som gälle 18,15-19,10
Onsdagar- är det Fotbollsträning som gäller 16.30-17.30
Torsdag- är det Step up som gäller 18,00-18,55 och sedan Bodysculp 19.00-19.55
Söndag- är det Fotbollsträning som gäller 17.00-18.30

Men vad gör man? Vill vi spela bra i 3an och hålla oss kvar, kanske vinna, så är det hård träning som gäller.
Sen så tränar man ju så får man ju spela matcher. Och Alliansen är ju denna vinter också!!


Säg hej till Caroline "Biffen" Johansson.


Frisörlektioner hela dagen

Tisdagar är riktigt sköna faktist, iallafall en dag som denna när vi fick börja med nått nytt. Gick i skolan från 08.30-14.45 och vandrade sen vidare till stationen där Expressbussen (ÄLSKAR) väntade på mig. 
Sen dess har jag hunnit fira Farfar som fyller 77(?), ätit smörgåstårta hos pappa och familjen, lekt och byggt tåg-bana med min lillebror och pluggat engelska. Engelskan är jag klar med och det känns riktigt skönt måste jag säga. Känns bra att ha haft en lärare som nötit in grammatik i huvet och det sitter fortfarande. Tack Inger!
Vet ni vad? Våran ena katt hemma hos pappa väntar kattungar. Mysigt!
Nej nu blir det värdelösa "Cops" och sen fortsätta plugga engelska.
Puss och Kram


En paus ifrån Engelska pluggandet!

Vet ni vad jag lyckades göra imorse? Ja, jo jag försov mig!
Mica den rara väckte mig av att sms där det stod att jag nyss missade bussen och då var klockan 07.21. Jag försov mig alltså 1 ½ timme. Men jag var snabbare än USAIN Bolt (Du förstår nu Andreas) och jag åkte hemifrån mig redan 07.35 och han upp till nästa buss. Jag var sminkad och klar måste jag tillägga.
Jag har idag klippt lika längder på min permanentade docka och sedan rullat curler på slutresultatet.
När jag kom till stationen väntade min dags-räddare: Direktbussen till Enköping!

Sen jag slutade skolan har jag pluggat till mitt engelskaprov som jag har på Onsdag och jag kan nästan allt. Jag är stolt över mig själv. Sen har jag också kollat igenom hela Amalias bilddagbok (beccamalia) och jag saknar dig hjärtat. Vi måste ses senast på onsdag!
Nu ska jag fortsätta plugga tills klockan blir 21.00. För vad händer varje måndag kl 9?
 JO, 2 ½ MEN!!!!


Jag skrattar åt min och Kajsas min, mitt jättemårka hår och min gigantiska tårtbit! Den var ungefär 1/4 av hela tårtan. Räkna ut hur många vi var som fikade?

Varit ute hela dagen

Jag har nästan varit ute hela dagen, eller ja, hemma hos Anna iallafall.
Jag vaknade tidigt och satte mig direkt med att lära mig ungefär 100 engelskaglosor och det satte sig väll på 1 ½ timme.
Sen vid 11 kom Barbro och Hasse på fika där jag glatt gjorde sällskap eftersom det serverades bullar! Vid halv tre gick jag hem till Anna och vi började våran "vandring" upp till Godisgallerian där det absolut inte går att köpa godis för mindre än 40 kronor. Jag lyckades hålla den linjen iallafall, nätt och jämnt!
Vi promenerade sen vidare till Anna där jag olyckligtvis lyckades spilla vatten över alla hennes tekniska grejjer, men jag lagade dom lika snabbt som jag ställt till med insidenten.
När jag kollade på klockan efter ett tar var klockan redan halv 7 och då hade jag hunnit äta en fiskgryta som Annas mamma och Tomas hade lagat. SUPERGOTT!
Vi mötte Becca neranför Bachobacken tjugo i och då kom jag på att jag fortfarande bara hade tjocktröjja. Sen dess har vi bara åkt runt hela Enköping för att leta efter Halloweenkläder. Lyckades dock inte!
Nu är det sängen för mig och min engelska, jag måste bli klar med dom och texten idag.
Jag såg nyss reklamen för någon "Fel på hörseln i onödan". Jisses vad jag skrattade!
HA DET BÄST!



Jag har bara vackra vänner.


Händelserik kväll?

Ja ni, igår blev ju som de blev. Bion och sällskapet kunde man absolut inte klaga på och vi hade superkul men det var när vi skulle köpa chips och dipp påväg till bion som kvällen gick i kras för mig. Jag hade tappat mitt bankomatkort!
Bra jobbat men jag försökte tänka på annat eftersom vi iallafall skulle på bio och jag hade en biocheck.
Efter bion (som jag inte visste var 2 och ½ timme lång!) så cyklade vi till Coop igen där Amanda skulle köpa tandborstar och sen började våran eviga cykeltur där vi stannade ett fåtal gånger. Bla med att prata med Palm, David och några till.
Jag landade innanför min dörr vid 23.40 efter att ha stått och gjort Kajsa sällskap utanför mitt hus ett tag.
Eftersom det inte fanns något vettigt på tv så somnade jag nästan på direkten.

Idag kommer min dag bestå utav att plugga till engelskaprov som jag har på onsdag, leta upp mitt bankomatkort (mycket funderingar ger mig ett hopp på vart det kan ligga) och bara ta det allmänt lugnt.
Ikväll är det filmen Bad Company på 4an som jag måste se, älskar den!
Hoppas ni får en superdag!


Bio ikväll

Jag lyckades få sova ut imorse. Jag vaknade så sent som halv 11, superskönt!
Idag har jag hunnit att städa både mitt rum och badrummet, kolla handboll och varit med Becca och Anna.
Handbollen vann min syster med hela, ja, mycket var det iallafall. Vi tjejer fortsatte sen hem till mig och mina tjockisar har precis lämnat mig för High School Musical 2. Tack för den säger jag bara!
Ikväll blir det bio med syster och Kajsa, Sex and the city för att vara exakt. Sen får vi ser vart vinden bär!
Ha en jättebra kväll och hör av er om ni har nått roligt på gång!


Ännu en sovmorgon!

Jag tror jag är piggast i världen just nu, bokade av min tandläkartid som jag skulle ha vart på idag 15.00. Men eftersom jag inte är hemma förns fem-halv sex idag så är det ju lite tjorvigt.
Jag har inte hunnit äta frukost, får köpa med mig nånting på bussen från resecentrum. En baguette skulle inte sitta helt fel!
Nu ska jag iväg, bussen går om en sisådär halvtimme.
Efter skolan kanske jag också ska träffa min mycket saknade vän Walid på stan. Får se om mamma vill att jag kommer hem på en gång eftersom hon vart borta ett tag nu.
Jag måste bara få skryta.. Ikväll ska jag vara med världens bästa vänner OCH äta Tacos. Två toppengrejjer samma dag, det här kan inte sluta dåligt helt enkelt!


Iväg till skolan!!

Fullt upp.

Jag fick lite sovmorgon iallafall, tog 08.21 bussen så jag fick sova 1 hel timme extra!
Har hunnit haft 2 timmar matte bla och en väldigt lång lunch.. Jag har också hunnit att ta ett till hål i mitt öra, väldigt impulsivt om jag får säga det själv. Men nu är det gjort iallafall, tjusigare såhär.
Ikväll så har jag hunnit vara med mina kära vänner Kajsa och Anna. Var och klippte Oscar också hemma hos honom och jag hoppas han blev nöjd. Ingen större förändring, men kortare i nacken, precis som pojken ville ha det. Vi fick också höra lille stackarn till lillebror spy efter att ha fått en snus av Oscar. Han har det inte lätt.
Imorgon börjar jag 10.10, men jag ska inte vara med på första lektionen som är idrott pga av min förkylning. Lika bra att vila nån dag till.  Imorgon slutar jag också så tidigt som 15.00, skönaste!

Dagens låt är en av mina favoriter, gammal men bra! Eagle Eyed Cherry- Save tonight


Min vän stekaR-oscaR

Trött

Den senaste tiden har jag börjat bli oerhört trött. Antingen är det så att jag fortfarande går runt med feber i kroppen eller så är det någonting annat som håller på att hända mig. För jag kan väll inte vara skoltrött redan?
Dagen började redan 05.55. Det är en av doms köna sakerna med att jag inte orkar platta håret. Jag får sova HELA 10 minuter längre. Bland det skönaste!
Lektionerna idag har bestått av en tre timmars lång frisörlektion, engelska och matte. Imorgon är också Estetiskverksamhet-lektionen inställd så jag har en håla på tre timmar att se fram emot. Känns lite väl onödigt.
Ikväll ska jag kanske sola med mamsen, om det nu inte kommer vara för mycket folk. Annars ska jag bara sova, sova och sova..

Dagens låt: Guru Josh Project- Infinity
http://www.youtube.com/watch?v=w9KnuJZkBjg


Leka i löv.

Vaknade imorse och mådde inge bra alls. Blev till att dra mig upp ur sängen iallafall, kunde inte missa ännu en skoldag, även fast jag har feber.
Bara frisörlektioner idag och det var tur det. Tappade humöret totalt när vi rullade curler och det är tur att Pia förstår mig.
Vi slutade tio i 3 och jag och Bell vandrade till stationen eftersom vi hade lång tid på oss.  Vi hittade på vägen ett minne till Bells mobil.
Nu har jag varit hemma i en timme, var på fotvård efter skolan och det var riktigt skönt att få fötterna ompysslade. Behövdes verkligen!
Nu ska jag träffa min kära vän Anna och undrar vad vi hittar på för bus. Godis kanske?


Dagens bild, jag och Lisa leker bland löven!
Tröjja från "Rut m.fl" och jeans från HM.

Löfte till mig själv!

Jag har tänkt på det här väldigt mycket och har nu bestämt mig. Det är för min egen och mitt hårs skull..
Jag ska lägga av med löshåret och plattången, på vardagar. Jag vet, det låter löjligt att sluta med det bara på vardagar, men det är för att sedan kunna sluta helt.
Och självklart så ska jag samtidigt börja använda värmeskydd för att skydda håret.

Nog pratat om hår, snart är det 2 and a half men som gäller. Dubbelavsnitt för fasiken! Love Mondays'.
Imorgon hoppas jag att jag inte har feber så jag kan gå till skolan och inte missa flera frisörlektioner.
Där kom hår in igen.. Vad har det tagit till mig?


Bye bye long hair!

Sjuuuuuuuk...

Kom hem från skolan alldeles nyss. Mår absolut inte bra, kallsvettas, fryser samtidigt som jag kokar och har feber. Inte mycket men det känns. Det är väldigt sällan jag blir sjuk så när jag väl blir det mår jag jättedåligt.. Även fast jag inte har så mycket feber osv.
Nu ska jag äta choklad och kolla på tv. Vill vara frisk imorgon, bara frisörlektioner och det är inte bra att missa dom.
Sov gott folk!


Gocart!

Igår på avslutningen körde vi Go-cart med laget och det var bland det roligaste jag någonsin gjort! Herremin skapare vilken känsla! Konstigt nog vann Amalia, som inte ens har börjat övningsköra?
Efter blev det pizza på Nikkis med prisutdelning.
Igår kväll träffade jag Kajsa, Amalia, Johan och Julia utanför Idrottshuset och vi gick vidare till Westerlundska helt utan anledning. Men tur hade jag, Walid var där och jag han prata med honom en snabbis. Det var ju så länge sen..
Vi drog oss sedan vidare till Sara där hela Korsängsligan var+ några andra n00bs. Ta åt dig Danne!  Kvällen avslutades på donken!

Idag vaknade jag 10.18. Jag blev själv chockad över hur mycket klockan var. Käkade i mig frukost och åkteq ut för att kolla på systers handbollsmatch mot Norrköping. Vinst där med 31-22. Grattis!
Jag kom hem för ungefär en halvtimme sen. Har vart och kollat på Esk nere på Enavallen med Lollo, Amanda och Amalia. 
Nu sitter jag i "mitt" rum och väntar på mat! VARMA MACKOR!! Sen ska jag kila vidare till mamsen där veckan spenderas.
Ta hand om er!


Nu funka bilden!

Fotbollsavslutning

Jag är, som jag sagt förut, verkligen sämst på att sova tills klockan visar sent in på dagen. Jag vaknade redan klockan åtta, KLOCKAN ÅTTA! Jag vill sova..
Idag bjuder dagen på fotbollsavslutning med världens bästa fotbollslag. Känns tomt att ha uppehåll, har inte tränat på jag vet inte hur länge! Ska bli skönt att komma igång igen om två veckor.
Ikväll ska jag umgås med mina vänner, tjockisarna även kallade.
Vi hörs!


En av dom bästa

Igår var bland det roligaste jag upplevt.
Oturen hade vi och mamma hade såklart bokat biljetterna väldigt sent så vi fick sitta på balkongen högst upp i Västerås konserthus och två av våra familemedlemmar är väldigt höjdrädda men det gick ändå.
Jag måste också erkänna att Björn är lite överreklamerad. Jag hade nog förväntat mig lite mer utav honom. Men bäst ikväll var iallafall Özz och Måns. Men det är nog bara därför att jag har exakt samma humor som dom. Jag skrattade så jag nästan fick magrutor.
Efter "Showen" så gick vi och familjen Lindqvist till en resturang i Punkthuset där jag åt en av världens godaste/fetaste pizzor. Oxfile med bearnesesås! Underbart gott!
Jag tog tåget hem vid 21.54 och jag är faktist rätt stolt över mig själv för det var första gången jag åkte tåg själv. Jag var lite rädd kan man säga? Men jag kom iallafall hem hel och åkte sen hem till pappa.

Ett väldigt snabbt inlägg i stundens hetta

Nu är jag lite väl stressad. Jag har hunnit packa och allt, men jag vet inte vad jag har med mig för grejjer?
Jag måste också åka om 15 minuter och det gör inte saken bättre.
Idag är det simning på idrotten som gäller, i en timme, eller 80 längder! Sen är det bara att snabba sim vidare till Engelskan och på matten idag är det prov som gäller. Min kära mattelärare har ju ställt upp för mig och fixat så jag kan börja göra provet tidgare så jag hinner med bussen 15.40.

Nej nu måste jag hälla ut väskan och rota igenom vad jag har med mig, jag tror jag har glömt bikinin
PUSS

Sova på bussen, bästa som finns!

Skolan idag gick otroligt snabbt faktist. Kanske beror på en lång lunch där det blev ett besök på Donken med Mathilda och Mica. Så himla skönt att bara snacka ut, eller hur tjejer?
Sen var det bara Estetisk verksamhet och Svenska som gällde. Stilanalyserade på Estv och herregud måste jag säga. Jag har världens längsta överkropp. Jag skulle egentligen ha 43 cm lång överkropp, men nej jag hade 51 cm! Hur kan det ha gått till?!
Vi fick sluta en halvtimme tidigare från Svenskan så jag han med kvart i 3 bussen hem och idag lyckades jag hålla mig från att somna på bussen. Läste Camilla Läckbergs bok Olycksfågel istället. Rekommenderar!
Jag har också hunnit med att färga mammas hår och duscha.

Imorgon är det bad på idrotten och matteprov som gäller. Får lov att gå tidigare från skolan för att hinna med DirektBussen till Västerås där jag kommer spendera min kväll genom att kolla på Björn Gustavsson, Özz Nüjen, Måns (?) och Soran Ismail (HELALS BROR). Sen tar jag bussen hem till mamma där jag ska packa och sen upp till pappa för att spendera natten och helgen där.
Därför kanske jag inte hinner skriva ett blogginlägg imorgon, men kan försöka klämma in ett imorgon bitti. Men då blir det tidigt.

Dagens låt: Linkin Park- Faint

http://www.youtube.com/watch?v=jCv7SoMd6G0


Sovmorgon

Jätteskönt att få sova till klockan 07.20, jag var överlycklig när jag vaknade och kollade på mobilen.
Nu sitter jag här, det fanns ingen frukost här hemma så jag åker om 2 minuter och köper en smörgås uppe på Resecentrum.
Idag i skolan så har jag ingen Frisörkemi eller matte, så jag börjar 10.10 och slutar 15.00. På lunchen blir det McDonalds, MUMS! Mycket bättre curryfisk?
Ikväll ska jag färga min kära mammas hår och sen ska jag försöka ta mig ner till Idrottshuset och kolla på min vän Niklas match.
See you soon!


Today i  wearing:
- Röd kofta från Vero Moda
- Vitt linne från JC
- Jeans från ett ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter.
+ toffs mitt på huvet!

Grattis på en massa folk!

Ja, idag vill jag gratta Rebecca, Elin och Amalias storebror Edwin.
Dagen har bestått av skola, tjockisfika hos Rebecca och en massa prat.


GRATTIS REBECCA HJÄRTAT!

Popcorn, nyttigt eller onyttigt?

Jag har precis kommit in innanför ytterdörren och sitter nu och kollar på Desperate Housewifes med en påse popcorn som sällskap. Jag har hunnit varit uppe hos pappa och familjen och hälsat på. Det är alltid lika roligt att komma upp dit för först kommer en glad hund som dreglar ner en, sen en glad lillebror som vill att man ska jaga honom runt huset och sen antingen en glad syster eller två glada små prickar, Gunilla eller pappa.
Det är alltid så skönt att vara där, jag pratar alltid om en massa med Gunilla. Det går inte att få stopp på mig!
Sen så cyklade jag ner till Coop och träffade Rebecca och Anna och som sagt, vi är verkligen ett cykelgäng. Vi cyklar överallt!
Nej nu ska jag hämta ett stort glas apelsinjuice, jag blir alltid sugen när jag käkar popcorn.
Sov gott


Påväg upp till pappa, CYKLANDES!

Dagens låt

Dagens låt blir Volbeat- Maybellene I Hofteholder.

http://www.youtube.com/watch?v=I5O2eetp5tw


Jag ska även tillägga att låten är från Alxander Sjögren!

My new love

Skolan var det som stod på schemat idag, en uppsatsskrivning, 3 timmars lunch och egen hårvård. Gulliga Malin klippte mig, supernöjd!
På lunchrasten var jag och Maria på stan på span efter en färgpensel. Vi hittade en och gick då in av slump på Din Sko och jag såg ett par jättesnygga UGGs, så jag köpte dom. Lika bra nu när jag fortfarande har pengar kvar av min lön. Dom kostade ju också bara 299 kronor.

Ikväll vet jag inte vad som händer, Magnus står nu och lagar Köttfärslimpa med potatis. MUMS!

 
my new love!

Utkast: Ja inte ...

Ja inte är det vilken dag som hellst idag heller, det är ju Andreas Näslunds a.k.a Mr. Good Music födelsedag. Ett stort grattis till honom.
Min dag började 05.30 och jag har aldrig mått så illa i hela mitt liv. Men det var bara att pallra sig upp ur sängen och cykla till bussen.  Skolan gick som vanligt, lyckades göra en väldigt bra "uniforma längder"-längder.
Jag gick till stationen efter skolan och möttes av det underbaraste: EXPRESSBUSSEN! Skönaste att bussen bara tog 40 minuter.
Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, jag är sugen på en promenad så nu ska jag bara leta efter sällskap.
Dagens låt är defenitivt Gavin Degraw- Chariot. Gammal, men underbar!


Sent inlägg

Gårdagen blev rolig men jag åkte hem i rätt tid eftersom jag inte mådde så värst bra. Men jag hade trevligt så länge det vara!

Idag har det varit en sån dag där man bara ligger i sängen, äter kebabpizza och åker ner och solar.
Imorgon är det skola och det betyder att uppgången blir 05.45. Jag är redan trött på tidiga mornar..
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen vara social med syster.
PUSS


Bild från igår hemma hos Rebecca

Tidig morgon

Jag vaknade redan 09.28 och låg kvar ett tag och drog mig, hade ingen lust att ah flera timmar framför mig för att inte göra nånting.
Nu sitter jag här iallafall, half iordning-gjord och ska kolla hockey med Mr.M och Mr.A, väldigt länge sen jag träffa dom två nissarna. Men jag hinner bara kolla en period, sen blir det hem och förbereda lagfesten som äger rum klockan 5. Längtar!
Nej nu ska jag fortsätta lyssna på musik som jag nyligen fått av Andreas pojken.
Vi hörs!


M och A

Ingen aptit kvar

Klockan ringde 07.15 imorse och det var rysligt skönt med sovmorgon. Mindre skönt var ju det som väntade på första lektionen.. COOPER-TEST! Jag är lite less på mig själv, men ändå rätt nöjd med resultatet. Det var ju som sagt både dimma och svinkallt, inte dom bästa omständigheterna för att springa.
Jag klarade mig iallafall och överlevde sen resten av dagen.
Kvart i 4 bussen var nästa som stod på schemat och sen hem för att sällskapa familjen vid middagen. Sen dess har jag varit med dom underbaraste vännerna man kan ha, vad skulle jag göra utan er?!

Imorgon är det att kolla hocketmatch  som gäller och klockan 5 är det dags för lagfest! Supertrevligt.
Sov gott

snyggaste bilden någonsin!


2 timmars skola.


Jag hade två lektioner idag, kändes jätte onödigt att det tog lika lång tid att åka buss som att vara i skolan..
Efter matten så drog jag, Matildha, Mica och Sophia till Subway och käkade. Godaste på mycket länge. Skagenröra och sallad, mums..
Tog bussen hem till Enköping vid kvart 17.15 och på bussen hade jag och Mica väldigt trevligt, många skratt!
Nu sitter jag här hemma, med en skål räksoppa, och kollar på S.O.S Gute. Det är nån ny jäkla serie, som värkar helt patetisk.
Nu väntar jag på kladdkaka, mamma har lite främmande hemma så hon har slagit till på stort, och att det ska komma nått bra program på tv.
Ha en bra kväll!

Dagens låt!

Dagens låt får bli Razorlight- America:

http://www.youtube.com/watch?v=NQjHeh_quBY&feature=related



Fortfarande sämst på sovmornar

Duktigt Caroline! När jag äntligen får en sovmorgon så vaknar jag 09.45. Jag känner mig menlös!
Jag har iallafall gjort en massa idag, städat, strykit, gjort mig iordning och nu ska jag fortsätta städa mitt rum tills klockan blir 12.30. Då beger jag mig upp till Resecentrum.
Idag har jag ju bara 2 lektioner, svenska och matte. Rätt skönt om jag får säga det själv. På bussen blir det att läsa svenskaläxan.
Jag måste bara påminna mig själv om att imorgon är det Coopertest, jag fruktar morgondagen.


Idag har jag på mig:
Jeans från Jc, hur länge sen som hellst jag köpte dom!
Vit skjorta från HM
Vitt linne från JC
Svart smalt skärp från Rut m.fl
Klocka från Ur&Penn och örhängen från GinaTricot.

Regnar det? KANSKE!

Jag kom hem för ungefär en halvtimme sen och då sjuke jävel vad det regnar. Jag hatar regn, man blir så sjukt kall och man blir så tjurig när man blir blöt.
Mötet på Fanna IP gick väldigt bra och det var skönt att lätta på hjärtat när det gäller fotbollen. Nu har vi uppehåll ungefär 1-2 veckor och det känns skönt att få ta det lugnt ett tag. Men jag tror Kajsa ville hänga med på att simma varje måndag?
Man vill ju inte sluta träna helt hållet.
Sen förra inlägget har jag bara vart på Fanna IP och nu sitter jag däckad framför tven och kollar Idol. Efter Idol blir det Grey's Anatomy, äntligen!
Nu ska jag fortsätta vara social med min familj, iallafall tills klockan blir nio! Imorgon börjar jag ju som sagt kvart i 2. Detta innebär sovmorgon!


Blev lite smått blöt av cykelturen dit och hem.

Jag börjar 13.45 imorgon!

Jag har för fasen hunnit med mycket idag. Skolan med 4 lektioner, Uppsala stan, käkat med familjen och fikat med mormor och morfar. Jag ska också hinna med att ha möte med fotbollen kl 18.30.
Ursäkta för det korta inlägget idag, men tiden rusar bara iväg på den digitala klockan!
Jag hinner nog med ett inlägg senare ikväll, om jag har tiden på min sida.
Nej, mormor och morfar ropar!


today im wearing this:
jeans från hm
rebeccas tröja, run dmc.
svart boxerlinne från jc

RSS 2.0