I den flotta lägenheten åter igen

Här sitter jag igen, som om jag inte har något liv bortom min vän Anna och hennes familj. Rebecca sitter ju faktist bredvid, nyklippt och vacker.
Imorgon ska jag upp tidigt, så himla tidigt, men endast för att ha roligt hela dagen! Beccabäääbabys familj kommer och hämtar mig strax efter 8 imorgon bitti för att sedan ta båten till Stockholm och kolla in Volvo Ocean Race. Det utlovas bra väder och kanske medans jag nu är i Stockholm så kanske man hinner med ett besök i gränden hos min kära vän Kilimanjaro. Det beror dock på Becccciboooes pappa, men han brukar kunna vara snäll mot mig!
Imorgon fyller också en speciell person år!
Amalia blir 17! Jag älskar dig vännen min.


Grattis vännen min, hoppas du får en bra dag :)

Snabba puckar!

Om 7 minuter ska jag träffa Anna för att sen åka ner på stan och köpa present åt ett visst födelsedagsbarn som fyller år i helgen. Can´t tell you what we are gonna buy.
Resten av dagen kommer att spenderas hemma i min flotta villa, bokstavligt flottiga rum som ska städas och sen middagslagning i form av "veggo lasagne". Godaste! Sen ikväll far jag upp till min far och Gunilla där jag spenderar helgen (- midsommar) där tillsammans med en lillebror och två systrar.


Chirre o dirre!!

Jag sitter nu uppe hos Anna i hennes flotta takvåning och jag kan inte gilla det mer!
Vi har smällt i oss chips, dipp och godis och sitter nu och kollar Australia. Inatt ska jag bara sova, imorgon ta det lugnt/ spela match och torsdag ta det lugnt/träning. Jag gillar mitt sommarlov som inte innehåller sol.


Vem är denna ovanligt avlånga kvinna? Rätta och första svaret vinner chips-smulorna (Pringels- Sourcream and onion).

INGET INTERNET= INGA INLÄGG

Inte för att det är så många som lider, men det här är för min käraste Rebecca!
Jag har inte nu heller något internet men ska försöka uppdatera i helgen då jag åter igen är uppe hos pappa för att spendera tid. Take care!



RSS 2.0