Solen bara fortsätter skina




Inte har jag gett upp hoppet om vår och sommar, för se vad det skiner utanför fönstret! Vaknade till och med av fåglarna. Jag har faktist en vana att stänga av alarmet i sömnen, men nu vaknade jag innan klockan.
Idag blir det som vanligt praktik, lunch med mamsen och efter fyra kan hitta på mig A3.
Sen får vi se vad kvällen bjuder på. Skulle behöva städa ihop här i mitt rum, ser ju inte riktigt klokt ut.

Jag lyckades med en "rynka på näsan-bild". Kolla solen!

Alltid lika skönt

Oj må jag säga, oj! Träningen för kvälle är avklarad. Men hur skönt är det inte när man väl är klar?
Men nu sitter jag här iallafall, med en kiwi i ena handen, min ofungerade ipod i andra och den illaluktande inpackningen i håret. Men visst hjälper den!
Här hemma blir det sista avsnittet för dagen av  "2 and a half men" och sen blir det dubbelavsnitt av "My name is earl".

Micccccca fyller 19!

Skolan idag har gått ovanligt snabbt och Emelie och jag börjar se en ljus och klar sida med vårat grupparbete om sexualbrott. Hemskt att läsa om men väldigt nyttigt att lära sig om.
Nu och ikväll framöver så ska vi tjejer hem till Mikaela som fyller hela 19 år idag, gratulerar raring! Efter det ska jag hinna med att träna och sitta med en djup inpackning för att få ut lite av toningen.


Grattis hjärtat!


Mycket hände




Kvällen igår var ju minst sagt chockerande.
Det började ju med att jag skulle gå ett antal steg ljusare i form av slingor, men mitt bruna hår sa ifrån och fram kom brandgula/orange slingor.
Paniken som kom resulterade i att Anna fick följa med till Coop i all hast för att köpa en brun färg till håret.
Så vid kvart över tio var jag äntligen klar med håret, och det såg exakt likadant ut som innan jag la i slingorna.
Bu och bä!

Nu sitter jag och förstör håret!

Nej nu känner jag mig hemsk.. Jag har precis klippt av mig halva håret (överdriver kanske lite) och nu sitter jag med blondering i form av slingor. Och jag som skulle vara rädd om håret? Den tanken vet jag inte riktigt vart den tog vägen. Men men, någon gång vill man ju ha förrändring!

Nu har jag suttit i närmare en halvtimme och letat efter en länk till Bryan Adams feat Melanie C- Baby when your gone.
Är det någon som hittar den blir jag överlycklig!

Många och långa promenader

Igår gick jag till Fagerström runt halv 8 och runt 8 kom pojkarna som skulle göra oss sällskap. Eftersom Andreas tv inte funkade blev det till en lång promenad hem till Anton där vi bosatte oss i källaren för att kolla fotbollen. Sverige är bra i fotboll? Absolutly not! Efter matchen blev det också en lång promenad hem i snön och vi landade inne runt kvart i 1.
Imorse vid halv 2 orkade jag inte vara vaken själv längre så då fick Andreas lov att slå upp ögonen, protesterna fanns där kan jag lova!
Men nu sitter jag här framför tven iallafall, med en skål med världens godaste pastasallad med hamburgaredressing. Nu idag ska jag inte göra ett piss, oj så skönt!

Linnéskolans skönheter!


No names are said, no damaged!

A3 har blivit som mitt andra hem

Gårdagen började bra med en sovmorgon och efter skolan vart det Acne-rean där jag lyckligtvis hittade ett par jeans. När jag väl klev av bussen i Enköping kom jag på att jag hade glömt påsen med jeansen och min plånbok på bussen. Då kan jag lova att det rådde panik men mamma var så snäll så hon ringde kundtjänst och tanten i luren berättade att bussen stod kvar på Gustav Adolfs- plan och skulle vidare till Uppsala. Så det blev en snabbkörning ner till Ga där det var någon snäll person som lämnat in både kassen och plånboken till chauffören så jag blev lycklig när jag fick tillbaka alla pengar!

Imorse vid tolv tog jag bussen ner för att träna åter igen och där såg man också två välkända personer. Not telling you who. Sen mötte Anna upp mig för att käka en riktigt god kebabpizza!
13.50 tog jag bussen hem igen och sen dess har jag hunnit duscha och sitter nu och nöter den bästa variationen av Måns Zelmerlöw- Hope and Glory. Älskar den. Ikväll blir det att ta det lugnt tror jag och sen kommer Andreas.


Långa dagar i skolan är inte roligt!

Men var så duktig och missade kemilektionen imorse, men jag var inte ensam om det (endast 7 personer på lektionen). Så det blev en efterlängtad sovmorgon och soligt väder, därför skinnjackan!
Skoldagen rullade på och på "lunchrasten" stack vi till Acne där det var tok utförsäljning. Jag hittade världens snyggaste linne och imorgon blir det jeansshopping på samma ställe. JAHO!
Jag var hemma så sent som halv 6 och då var det snabbt in med mat i magen och sen vidare på cykeln till a3. Jag sprang idag igen och oj vad det känns bra. Duschade mig snabbt och inväntade Anna som jag med senare kilade till Elina där jag klippte henne och kollade "Sveriges värsta bilförare". Jag kommer bli den nya Gurkan..

Godnatt!!!

KennyBenny

Igår var det skolan, fika med syster, käka uppe hos pappa och sen snabbt för att möta Andreas och Jesper och vi drog vidare till Coop där vi träffade Elis och sen vidare till bion där vi träffade resten. Kenny Starfighter filmen var riktigt bra och jag skrattade högt ett antal gånger. Sen bar det av till Andreas i kylan och jag var hemma runt 11.

Så, idag tror vi inte att vi har någon kemilektionen, därför sitter jag här hemma. Gud så skönt med sovmorgon. Annars idag har vi alla lektioner som vi ska ha, alltså är jag hemma runt halv 6.. Sen ikväll blir det bara träning, har missat endel den här veckan så nu börjar jag igen.


Oj vad bra!

Ni vill inte se hur mycket det snöar!!

Snön bara vräker ner och jag har gett upp om ett snöfritt Sverige. Det är ju för f*n april om 7 dagar.
Idag blir det praktik, Kickan o co as usual och senare ikväll blir det att klippa både mormor och morfar. Ska också försöka hälla i några slingor i mitt eget, jag börjar alltså min start att bli ljus igen!
Nej, nu ska jag ut och cykla i snön, jag börjar bli sen igen!


Carlings t-shirtar är det bästa som finns!

Träningen var totalt lyckad!

Skolan drev sig in på dagen som vanligt och på bussen hem blev det ett trevligt samtal med Johanna som jag träffar allt oftare på bussen nu för tiden. Han också med att läsa en bit ur "Män som hatar kvinnor" som jag tänkte läsa innan jag tittar filmen. Efter skolan hängde jag med Anna på stan för att hon skulle in på JC (inget mig emot, haha)  men tror du hon köper nått? NEJ! När jag väl kommer hem och har slagit mig vid ro vid matbordet ringer hon och grinar över att hon vill att jag följer med tillbaka för att köpa den tröja som hon velade över. Inte fick hon dit mig inte.
Efter sex någon gång kom familjen Ax- Viktor som fortfarande är i USA, för att fira mor min. Sen var jag så duktig att jag tog mig till a3 och sprang för första gången på 12 veckor! Det var bland det underbaraste jag vart med om.
Så nu sitter jag här med min värk i magen (träningsvärk?) och ser fram emot en toppen tv-kväll. 2 and a half men, My name is Earl och Scrubs!

Allt för sent igår kväll

Igår så tittade Elina och Anna förbi och lämnade blommor till min Robinson-mamma och sen bjöd jag dom så självklart på fika. Andreas kom också förbi och åt tårta och höll mig sällskap under Beck. Så, vid halv 12 kom jag äntligen isäng och vilken vanlig person kan då räkna ut att jag bara fått 6 timmars sömn inatt. Och jag lovar, det syns och känns!
Nu så blir det skola och senare ikväll träning.

GRATTIS BEEEEEEEEEEEEEL!

Our Lady Peace

 

 



Vila i frid Sölve.

I have found my love!

Om jag älskar dom, och som jag älskar dom. Min resväska hem från Turkiet kommer innehålla minst 2 par gladiator-sandaler.

Idag är det min kära mammas födelsedag och jag skulle träffa Anna kl 2 för att köpa henne några tu****** men då slog tanken mig att plånboken låg kvar i mammas bil och den står så vackert parkerad i Västerås. Men det är bara att vänta på att hon kommer hem så får Anna följa med mig då. Inte kommer hon undan inte.
Idag händer inte så mycket. Släkten kommer efter sex och då kan jag lova att det blir fika och allt sånt! Sen så vill jag gärna hinna med att träffa Elina och Anna. Jag vill ju höra en massa skvaller såklart..

Nu ska jag ta fram mat och värma upp, matlagning a la Caroline!


 


annas webcam!


Är med mina muppar

Vaknade med Andreas imorse och efter frukosten så städade jag och mamma hela huset. Ojoj vill jag säga, dammsuga alla rum var inte okej! Sen var mamma så snäll så hon bjöd på donken och sen har det varit körkurs tills klockan 6.
Pizza till middag satt inte fel och nu sitter jag hemma med mina käraste hemma hos familjen Jigler Envall. Jag vill också skryta om att vi cyklade upp till Godisgallerian på 7 minuter från Anna. Slå det ni!!


Rätt skönt att vara ledig?

Om det är och som det är!
Idag är det fullt upp. Har rätt mycket att göra. Ska hinna klippa Simon och Kevin (saknade pojkar), träna och färga Amalias hår. Sen så är det ju fredag också så det ska man väll hinna ta vara på. Har faktist inga planer alls för kvällen så jag är öppen för förslag! Men nu måste jag klä på mig och ställa in disken i diskmaskin för att sen cykla vidare till a3. Linus skulle göra mig sällskap, så snäll så!


Snart kommer det blonda fram!

Stackars lilla

Skolan var precis som vanligt, kemiprovet gick ovanligt bra men det kanske bara kändes så. Lisa fick leka provdocka när det vart helablondering och oj vad tjusigt håret blev! Efter skolan åkte jag och Mikaela hem till Amalia som har varit sjuk hela veckan. Tog med oss en längd med bulle också, jag tror hon blev lycklig iallafall, så ut så.. Haha.
Ikväll blir det att kolla hockey och sen spendera kvällen med tjejerna eftersom vi är lediga imorgon. Gud så skönt!


Om du stannar hos mig
Så lovar jag dig
Om du stannar kvar
Ska jag ge allt jag har

Gick upp för tidigt också..

Igår kände jag att jag kom hem försent, som vanligt.. Men men, elva var jag isäng och det visade sig på mina påsar under ögonen imorse. Nu ska jag snart iväg till bussen och ha mitt efterlängtade prov i kemi och sen ha alla evigheterslånga lektioner tills klockan blir 4 då jag äntligen får sluta. Det blir möjligen att träffa Mikaela och Amalia efter skolan, om nu inte mamma ställer upp i protest över hur det ser ut i mitt rum.


Haha, min humor!

Jag känner att jag tar för långa brejk mellan pluggandet?!

Morgonen började alldeles för tidigt kände jag så det blev till att snooza 20 minuter. MUMS!
Annars har dagen inte bjudit på så mycket, fika med syster som vanligt och spaning på JC. The hottest!
Så, nu har jag suttit här med mina kemianteckningar och nötit in skiten på minnet, imorgon är det ju prov.. Sen lite senare traskar jag antingen upp till Fagerström eller så får han helt enkelt traska ner hit. Skulle ju annars vara skönt att åka upp till pappa och visa att man fortfarande lever.


Jag saknar inte att få spela då...


Snabbt innan praktiken

Igår kväll tog det inte lång tid innan jag somnade till "My name is Earl". Men plugga kemi han jag med, absolut!
Idag blir det att cykla snart till praktiken, lunch med mamma, träna en snabbis med Mikaela och sen hem för att duscha och göra mig iordning för sen blir det fika och firande utav kusin Emil i Hummelsta. Sen måste jag hem ganska snabbt igen för att plugga kemi.. För imorgon tror jag inte det blir mycket utav det.


Varsegod Kajsa. Håret ser ju inte så himlans kort ut på bilden, men jag lovar. Kollar jag ner på magen så ser jag inte håret..

Det känns bra sådär efter träningen

Idag vart det inte bara mina knäövningar utan mamma körde rejält med mig. Så snart (alldeles för snart) när Mikaelas gymkort går ut så kör  jag även maskiner. Skönt att få igång resten av kläderna!
Nu är det tid att plugga frisörkemi, prov på torsdag, och sen är det ju 2 ½ men. Gud ska veta att det är den bästa kvällsunderhållningen! Nu väntar kiwin och min kära kemibok.
Bild på håret kommer upp imorgon, kameran dog..

Så jag far runt här hemma!

Oj vad jag har hunnit med grejer idag. Klippt ungefär 1 dm i håret (skulle inte förvåna mig om det är mer), städat hela mitt rum, packat upp nästan allt som jag hade med mig till pappa och nu blir det träning med mamsen på A3. Skriver ett inlägg senare då jag ska försöka lägga upp en ny bild på det spektaklet som tagit boende på mitt huvud.
Mamma ropar, nu kör vi hårt!

Tacobuffé igen!

Yes, det var ju så pass gott att vi kör det igen!  Ikväll blir det jag, Amalia, Anna, syster och mamma. Sen blir det hem till pappa igen för att kolla Melodifestivalen med Andreas och proppa i mig chips och dipp eftersom jag inte fick nått igår kväll.
Imorgon hämtar mamma och familjen upp mig vid 1 för att senare åka vidare till Stockholm där sysslingarna väntar. Ska bli riktigt skönt att åka bort över dagen bara!




 



Jag vet inte hur länge jag har suttit med det här inlägget nu, men oj vad jag har glömt bort låtar!

We are everything we need

Dagen ser som följande ut:

- idrotten!!
- skola
- träna med Mikaela
- åka upp till pappa där jag spenderar helgen

Kvällen får vi se vad den bjuder på, har inte det minsta planerat. Vore egentligen skönt att bara ligga hemma och dega i soffan.

Dags att ta tag i någonting

Vinst till syster och EHF i kvartsfinalen. Grattis till det!
Nu är det dags för mig att ta tag i garderoben. Den behöver absolut en genomkörare eftersom jag bara kastar in grejer när jag inte vill att dom ska ligga framme. En gammal vana, men hemskt. Allting ligger huller om bullder, bh:arna bland tröjorna osv.
Så, vad gör jag en sådan mörk kväll? Vilken sekund som hellst springer jag in i badrummet (extremt mörkrädd) och gör mig iordning för sängen. För oj så skönt det ska bli att krypa under täcket där det är alldeles svalt. Finns det något skönare?


Idag fick det bli min älsklingströja med ett par svarta urtvättade jeans.

Ten things i have to do!

Uno senorita: Städa mitt rum, ordenligt, för helvete så det ser ut!
Dos amiga: Börja med min Stilanalys
Tres mi madre: Åka ner och kolla min systers match (glömde helt bort den, förlåt!)
Cuatro la silla: Ladda hem en massa ny musik när Limewire startar
Cinco hermano: Klara av beeptestet imorgon, trots mitt knä
Seis estupendo: Städa min(a) garderob(er)
Siete mi guapa: Känns som att klippa alla mina syskon (Amanda och Neo iallafall)
Ocho la boca: Plugga en massa frisörkemi
Nueve pantalones: Smörja in mina ben..
Dies te amor: Besöka sysslingarna i Sthlm på söndag

Vem f*n överlever utan musik?

 
Flo Rida- Right round
 
TI feat Justin Timberlake- Dead and gone

Riktig skön dag!

Morgonen började tidigt som vanligt men det snöade inte så överlycklig blev jag. Har bara suttit och skrivit en uppsats på svenskan hela dagen, men var klar redan vid 10 så det blev en lång håla tills 12 då det blev 50 minuters matte. Men eftersom våran mattelärare är så snäll så får jag alltid gå tidigare eftersom min buss går kvart i. En timme på bussen for iväg och sen blev det att träna knäna med Mikaela och sen dess har jag suttit hemma, dushat och sitter nu däckad i sängen framför tven.
Ikväll ska jag absolut inte göra någonting, hur skönt som hellst! Känns som om jag knappt  vart hemma den här veckan.


Tyffa tjejer och Emelies kryckor..

JAG STINKER SPRIT!

Amen helt okej, mitt hår stinker Bacardi! Men mitt hår blev mjukt, men det stinker sprit.. Bra inpackning..


Henne tycker jag däremot om!

En ny inpackning som ska prövas

Har precis klivit innanför dörren och lämnat snöstormen som har vart igång hela dagen. Slutade strax efter halv tre och efter det vart det iväg till a3 för dagens träning. Jobbigt som fan, men knät känns faktist bättre måste jag medge. Äntligen!
Fick med mig en ny inpackning hem från praktiken som dom tyckte att jag skulle pröva.
Schwarzkopf har kommit med en ny serie produkter, allt från hårspray till inpackning.
Meningen med dom här är att dom inte ska innehålla några konstgjorda ämnen alls men ska ändå funka exakt lika bra som en vanlig inpackning. Till och med burken är gjord av återvinningsbar plast. Think green!
Så nu blir det att hoppa in i duschen, käka något gott och sen klippa Lolas söta Paula och sen hem till Anna på en gång för att klippa henne.


Jag måste säga att inpackningen luktar citronsprit..

Melodifestivalfebern är här!



Jag har blivit helt besatt utav Alcazars helt underbara låt. Men jag tror mor min börjar tröttna på att det är den enda jag lyssnar på.. Men men, är det final på lördag så är det!
Skolan idag var helt okej. Men oturen förföljer mig med det här med lunch. I tordags fick vi ingen och idag fanns det ingen sås till fisken?! Vad ska detta betyda.. Men det var bara att sluta gnälla och vara glad istället. Tog Expressbussen hem och har även hämtat min kära cykel som äntligen är hel.
Ikväll blir det att fortsätta skrivandet på min uppsats och den non-stop-läsa min engelskabok som ska vara klar på onsdag. Bra att jag är på första kapitlet..

Äntligen hemma

Dagen har inte spenderats hemma mycket iallafall. Redan halv elva var det dags att åka ner på stan och sen var det att vara hemma till halv 1 då jag åkte upp till pappa. Där hade lillebror en kompis som trodde att jag var min lillebrors mamma?! Dags att köra igång med botox och en massa sånt skit? Närmare 3 blev det att åka hem till den bruna pojken som äntligen har kommit hem från Paradiset. Brun och vithårig var han allt!
Väl hemma hos mig igen så har jag bara suttit rakt upp och ner i min säng och slagit upp böckerna för att skriva om min "Stilanalys" som inte gick som jag hade hoppats på.
Nu är det Beck som gäller, la precis på telefonen efter att ha pratat med Kajsan.


Vackrast..

"Fist of ten"

JAG HATAR MIN DATA! Jag hade just skrivit ett helt inlägg då min cpdata markerar allt och när jag olyckligtvis tröck på mellanslag (jag kollar aldrig på dataskärmen när jag skriver) så försvinner allting!!
Fist of ten måste ha vart bland dom mest underhållande programmen. Snacka om att min humör tillhör kategorin skadeglädje. Någonting som inte faller min mamma i smaken.
Dagen har bestått av att kolla Amalia innebandy, där hon rockade. Men oturligt nog spelade dom bara 2-2. Sen blev det en lång promenad hem med Anna där vi båda gick hem till vårt eget. Väl hemma var det bara att ladda om från start för att en halvtimme senare åka ut till släkt i  Hummelsta där det blev firande av kusin Nelly och morbror Peter. Där bjöds det på mat, fika och (katastrofalt dålig) Melodifestivalen. Caroline af Ugglas är ingen idol!
Jag fick sen skjuss strax efter halv timme till Anna där hon, jag och Niklas kollade "Employe of the mounth". Jag lyckades somna och jag kan inte säga annat än att det var jätteskönt!
Alldeles strax ska jag väll in i badrummet för att borsta tänderna och sen blir det att sova tills telefonen ringer.
Sleep tight!


amalia gäst bloggar ;DD

just nu jag (amalia) är h emma hos världens bästa caroline, vi ligger i hennes säng och tittar lets dance och myser lite :)  Nu är jocke på väg hit och även kajsa ;D
vi får se vart kvällen tar oss men jag tror nog att det blir en mycket kuul kväll.

sen vill jag säga till dig caroline, du är världens bästa och kan inte leva utan dig! älskar dig så mycket, muttan <3<3

snyggasteflikkan i stan(a)
puss och kram från amalia

Oj vad jag saknar 9 lila..

Nä, nu får det vara nog! Hade jag haft en klass som 9 lila hade det inte vart några problem att pendla. Men jag säger inte att jag inte trivs i min klass nu, men den går inte att jämföra med min gamla. Så vad har jag gjort ikväll? Kollat igenom massa bilder på min stora kärlek.


Balen


Balen


Balen


Balen


Skolavslutningen


Utvecklingssamtal= aldrig gått bättre!

Utvecklingssamtalet gick mycket bra. Ovanligt bra faktist, men det är ju bara positivt!
Engelskaprovet slapp jag också eftersom det krockade med samtalet så det får bli av på fredag istället. Tur att man har en sån himla snäll engelskalärare. Puss på dig!
Åkte bil hem gjorde jag också, hur skönt som hellst! Väl hemma har jag städat upp i mitt rum, ätit pancakes och nu är det dags för guitarlirande.
Klockan strax efter 7 blir det träning med Mikaela och sen är det bara hem för dusch och en uppsatsskrivning till svenskan. Har ingen inspiration just nu!

You've got that something

Hade helt glömt bort dagens händelse!

Jag har ju utvecklingssamtal!! Jag som brukar dö utav sånt här, det kanske inte blir så hemskt ändå, eftersom jag redan hade glömt bort det?
Annars idag är det en lång frisörlektion, matte och ett engelskaprov. Men jag har ingen aning vilken tid mitt prov börjar och utvecklingssamtalet är halv ett så jag har ingen aning om jag behöver göra provet idag eller om jag får ta det på fredag. Men eftersom jag kan det "mesta" så skulle det inte spela någon roll, eller jo, jag har ingen lust att behöva plugga mera och komma ihåg det tills fredag!
Efter skolan blir det hem och skriva klart uppsatsen på svenskan och sen så beger jag mig vid sju för att träna med Mickis.

Fin-besök

Idag på praktiken fick man finbesök. Först rullade William in, sen 5 sekunder senare kom Kerim och när William var klar så kom Joakim. Gissa om jag blev glad för att se lite folk man känner igen?!
Slutade strax efter halv 5 och då var det bara tt åka hemmåt, få i mig lite mat och sen åka vidare till McDonalds där det var dags för anställningsintervju. Man kan ju inte annat än att hoppas, kan man ha sån tur att vara en av dom sju utav 130?
Sen dess har jag bara pluggat, kollat Bygglov och nu är det favoriten House.
Imorgon är det skola som vanligt, sen träning vid sju.  Men nu ska jag sova, har haft huvudvärk hela dagen och det är kanske dags att göra något åt saken?


Jag saknar Korsängsskolan

Intervju på McDonalds

Vaknade faktist innan klockan i morse men vägrade kliva upp. Så jag låg kvar och drog mig tills klockan visade halv 8.
Så vad händer idag? Först blir det praktik mellan 09-16.00. Hinner med en mumsig lunch med Gunilla också, får se vart vi drar oss. Sen blir det att cykla hem och käka för att sedan åka upp till McDonalds där jag skulle vara med på någon sorts anställningsintervju klockan 18. Man kan ju inte annat än att hoppas på ett jobb, skulle verkligen behöva det nu.  Sen får vi se om jag hinner med att träna ikväll eftersom jag har ett engelskaprov imorgon, men det känns faktist som jag kan det mesta.
Nu är jag sen som vanligt, måste hinna plocka undan i mitt rum osv.

Någonting har hänt?

Vad skulle jag göra utan mitt Guitar Hero 3 egentligen? Jag skulle förmodligen gå in i väggen. Nörd är vad jag har blivit.
Här är några av mina favoriter.

 
 

 





 

För varmt för vinterjacka?

Imorse när jag gick till Resecentrum så var det faktist 2 plus och med det menar jag att det kanske är dags att dra fram skinnpajen? För oj vad varmt det blev när jag gick och inte minst när jag satte mig på bussen.
   Skolan har bara rullat på som vanligt, inga krusseduller där eller. Eftersom maten i skolan var så fruktansvärt äcklig blev det också ett besök på Donken. Mycket godare!
  Men hemma blev det mycket godare mat (köttbullar med potatis) och jag har precis städat klart mig rum och snart ska jag väll ta mig i nackskinnet, dra fram engelskan och fortsätta med pluggandet. Jag tycker faktist det går bra!
  Imorgon är det praktik igen, äntligen en sovmorgon (räkna bort helgen)..


Bara för att vi är så jävla fula!

Skönt med träning!

Jag har haft en riktig slappardag idag, bortsett från att jag åkte iväg runt 4  och träffade Mickis för ungefär en timmes träning. Hur skönt som hellst att komma igång igen!
Innan låg jag i systers säng och kollade "7 pounds" som jag måste rekommendera varmt. Will Smith måste vara bland dom bästa skådespelarna.
Sen har jag hunnit med endel plugg också eftersom jag har engelskaprov på onsdag. Jag som aldrig är ute i tid?
Ikväll blir det Beck och sen sova, för imorgon är det ju skola igen..


Ni måste ju hålla med om att min hund ser ut som ett rådjur?!

Kicken in my heart

Jag, lillebror och syster sitter och kollar reprisen av Let's Dance och jag måste verkligen erkänna min kärlek till Kicken. Hur elak han än kan vara så kan jag verkligen inte sluta!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Träna med Mickis blir det iallafall, trots min äckliga träningsverk i låren!
Syster kom just hem efter sin match och hon hade lyckats fått en stenhård boll i huvet så nu ligger hon i sängen och förstår ingenting. Kan det vara en hjärnskakning? Otur isåfall. Hoppas hon blir bra!


Oj vad jag är trött!

Det kanske beror på att klockan snart är närmare 01.00, men icke, jag är vaken men också trött.
Dagen började med en snabbtur på stan där Rebecca skulle hämta ut pengar och vi mötte samtidigt upp Amalia och Mickis innan vi började gå mot smörgåstårtan och Anna. Där blev vi kvar ett bra tag, kollade också High School Musical 3. Mycket bra! Jag tog sen den långa promenaden enda hem till mig i Gånsta där det blev ett annorlunda sett att äta Tacos.
Pappa bjöd senare på skjuts till Oscar där det blev frisörgrejer och jag började åter igen en lång vandring, denna gånd till herr Nordberg där alla skulle spendera kvällen. Vi blev en aning fler än vad vi sagt och redan för cirka en timme sedan lämnade vi stället. Men kvällen bjöds på mycket, fina ord på magar, mycket pussar hit och dit och också endel surplar ur navlar.
Imorgon blir det att träna med Mickis, men absolut inte allt för tidigt!

RSS 2.0