HAHAHA!

Ni förstår inte hur högt jag skrattade när jag såg den här. Tack älsklings amalia!
Hahaha

http://elfyourself.jibjab.com/view/4pPz4uhkuWSdEiQW/MzEJnYwQVorUyEj0kMpFrTnO


Nu ska jag bege mig ut.

Att gå till stationen är inte det roligaste men man får lov, jag kommer ju inte till skolan på något annat sätt. Kallt och ruskigt är det också, inte nog med att det finns snö på marken, den viner omkring också!
Idag har jag bara frisörlektioner och jag hoppas verkligen att våran lärare är frisk, annars hade jag kunnat sova 3 timmar till. Sen halv 3 ska vi till Fyrisskolan (där vi kommer gå i 2:an) på nått möte om individuella valen och valbara kurser. Jag känner på mig att jag kommer komma hem sent ikväll. Men inte för sent hoppas jag, för ikväll ska jag ta min skyddsmask och åka upp till Rebecca som har körtelfeber. Jag kommer säkert svänga förbi Coop och ta med mig nånting gott (läs Ben and Jerry-glass).
Nej, nu måste jag rusa. Tjing! Imorgon är jag leeeedig!

Jag kan inte koppla in min mobil till datan

Just därför kan jag inte lägga in en massa bilder på mina kissebebisar som vi nyligen fått.

Min morgon kunde verkligen ha börjat bättre. Allt gick helt okej tills jag kom upp till Resecentrum och det blåste orkan. Lägg märke till att jag gick upp dit. Det kommer fram en tjej och säger att alla bussar från Enköping idag är inställda så jag (lycklig) gick hem igen då jag får ett sms av Mica där hon säger att hon sitter på bussen. Jag blev ju chockad eftersom jag trodde att bussarna var inställda. Mamma fick skjussa upp mig igen och jag han med 07.51 bussen, som tur var. Vilket pucko säger att bussarna är inställda när dom inte är det?
Vi var också bara 16 personer i skolan också, många var insnöade eller vad man nu säger. Hade bara svenska och ARL och sen hade våra lärare pratat ihop sig och vi slutade 11.40 så att vi skulle kunna komma hem! Det var sjukt vad det snöade när jag skulle till bussen och det var mycket mildare blåst i Enköping när jag kom hem.
Nej, nu ska jag plugga Hårkemi och sen träning. först 2 bullar och ett glas mjölk. Mums på det!

En sån där

Jag tror jag har gått och blivit någon som inte bloggar när jag är hos min pappa. Varannan helg är det mera luckor här än vad det är någon annan stans. Kanske är det för att jag väldigt sällan träffar dom här nissarna och nu tar jag självklart tillället i akt och gör det.

I Fredags var jag här ungefär vid halv 5 och det var skönt att få sitta själv ett tag och bara ta det lugnt. Blev kebab till middag och senare mot kvällsingen blev det film hos Herr Berglind, närmare sagt Blades of Glory och School of rock. Konstigt nog hade jag inte sett någon av dom här filmerna och jag måste rekomendera dom, särskilt Blades of Glory.

I Lördags blev det en lugn hemmadag med temat "Ta hand om mig själv". Underbart! Kollade SATC med systrar och åt en massa chips. På kvällen blev det att dra till Sebastian och kvällen slutade 01.00 i min sköna säng. Somnade på direkten men vaknade halv 9 imorse då jag hade fått hela 56 sms av en viss person som jag inte nämner vid namn. Jag måste säga att kvällen blev lyckad och jag var nog inte den enda som hade kul. Thanks Sebs!

I dag så har jag inte hunnit göra så mycket. Blev frukost efter jag vaknat och har också kelat med våra nya inneboender: 5 små kattungar som våran katt kläckte ur sig under fredagen. Kan ju inte motstå dom!
Om någon timme ska jag kolla systers handboll och 17.00 är det träning ute i snön som gäller. Fyfan va kallt!


Jag måste bara få tvinga er till att lyssna på den här. Den är underbar!


Gamla datorn

På den här datorn, som inte har så hög prestandard, kan man hitta allt möjligt. Några fåniga bilder på mig och en riktigt rolig webcamera som jag lekt med och jag lyckades fångas på bild. Även fast det inte brukar vara något problem annars, extremt fula bilder också brukar jag lyckas med.

Skolan idag vart helt okej, bara två lektioner och rätt god pizza till lunch. Han med kvart i 3 bussen och var hemma i lagom tid tills mamma också var hemma.  Har hunnit lira The Sims med systra mi och lagt på mig ett antal kilo endast bestående av Pasta Carbonara. MUMS!
Nu om en timme är det dax för bodysculp-pass och jag tycker synd om Kajsa som aldrig har tränat det här för jag vet hur jobbigt det är, för hela kroppen! Magen ska pumpas rejält, vi hörs!


Skarpan 07

Ingenting som 9 lila

 Nu är det skolan som gäller. Men jag trodde verkligen inte att det här skulle bli med så mycket skillnad från 9 Lila. Jag trodde inte heller att jag skulle sakna mina vänner så mycket som jag gör. Det är sjukt. Ibland vill jag inte ens gå till skolan, jag vill bara gå tillbaka till min gamla klass.

Idag blir det iallafall att bege sig till resecentrum om 5 minuter, ta bussen till skolan och sen upp för att kolla på Mica när hon färgar håret "en aning" ljusare. Hoppas det blir jättefint! Ska försöka hinna med den goda lunchen också, PIZZA!
Sen är det bara 2 lektioner som står på schemat: svenska och matte. Sen emot kvällen ska det tränas Bodysculp och sen kolla sista minutrarna på min vän Niklas Palms match.
Take care, snön ligger kvar!


Skolavslutningen..

Snö..

Yes, träningen gick helt okej för en gångs skull! Ibland bara älskar jag livet. Förutom när jag kom utanför dörren och såg all snö som hade kommit.. Man fick cykla "försiktigt" och enligt Anna är det att knappt rulla frammåt. Men hon är ju så jätterädd för is och halka så vad gör man inte?
Vet ni när jag börjar imorgon? Jo, kvart över 12. Men jag ska till skolan en halvtimme tidigare, bara för att käka pizza som det är till lunch. Imorgon kommer jag också älska livet för jag är ett matvrak!
Nej ni, jag måste sätta mig och plugga lite matte. Mitt favoritämne nu för tiden faktist. Men inte när det gäller prov.
Sleep tight


Hittade en gammal bild på mig och Amalia.
Jag hade tom ett rosa "Älska fotboll" armband och då är det länge sen kan jag lova!

Snabba puckar..

Kom hem för ungefär en 20 minuter sen och om tio minuter ska jag åka hemifrån för då är det fotbollsträning som gäller. Ska bli så underbart att få lira nu. Det var ju en vecka sen, jag behöver röra mig!
Åt en bulle till idag i skolan, andra för veckan. GODASTE!


Så här kan jag se ut när jag är uppspelt.
Måste bara tacka Elina för den underbart vackra bilden hon gjorde åt mig förut.
Mjau!

Min julklapp

Är det någonting ni kan ge mig i julklapp så är det att övertala min mamma till att jag ska få göra denna skönhet på ryggen. Den är inte alls såhär stor utan det var en för liten rygg (?) och hittade ingen större bild. Väldigt synd, för den är så vacker och jag vet att många skulle hålla med. Det här är inget jag kommit på bara sådär, utan jag har så länge velat göra en tatuering men inte riktigt veta vad jag velat göra. Men nu, när jag är så säker så jag skulle kunna spricka. Det är en text ur en låt som betyder nått speciellt för mig och jag skulle kunna göra vad som hellst för att få göra den här.


Som jag sa, ett snyggare typsnitt och mindre. Mycket mindre!

Nu får jag börja ta tag i träningen igen

Missade både träningen igår och i Torsdags. Men i Torsdags var det faktist inte mitt fel eftersom militärerna hade någon avslutning och hade bokat hela idrottshuset. (Kommer inte ihåg om jag berättade det här i Torsdags eller om jag bara var för upprymp då). Ikväll är det konditionspass som gäller med laget. Jag hoppas att det blir mycket för magen, för det skulle verkligen behövas. Haha!
Skolan idag var helt okej måste jag säga, bättre än det brukar vara. I mina ögon börjar jag faktist se en vändning i den här skolan, jag börjar få roligt. Men jag saknar Hulda mycket och jag hoppas att hon har det bra på Lundellska.

Nej jag har en sak att erkänna folk. Jag är avundsjuk på Felix Nyberg.. För att han ska på Dif- Brynäs imorgon!! Och inte har han berättat något för mig förrän idag. Smart gosse!


Fullspäckad helg.

Fredagen blev inte som planerat. Inga bartenders för våran del. Vi umgicks istället med Andreas, Sebastian, Kajsa och Amanda. Det blev öerhört sent, jag fick sällskap av Andreas när jag skulle hem vid halv 2. Vi hade nå himlans kul iallafall och det kändes inte riktigt som att vi hade suttit på samma rum i 5 timmar. Jag trodde också att mamma och familjen skulle vara hemma och sova när jag väl kommit hem men dom ramlade in ungefär en halvtimme senare.

Lördagen så vaknade jag vid elva och var lycklig över att få ha sovit ut. Dagen bestod av att kolla hockey tillsammans med en massa trevligt folk och på kvällsingen blev det ungefär samma sällskap som kvällen innan. Amanda följde med mig hem efter hockeyn och jag klippte henne och vi fick sen sällskap av Andreas och Sebastian. Jag lämnade dom runt 10 och träffade Linus pojken. Det blev till att åka hem till han och hans hundar och kolla igenom en massa skolkataloger och alla album med bilder på honom som liten! 12 var klockan när jag steg innanför dörren.

Imorse fick jag en rejäl sovmorgon då jag vaknade vid 12 och sen dess har jag städat mitt rum, kollat handboll, duschat och varit med amalia. Gud så jag har saknat henne, måste ha vart evigheter sen jag träffade henne. Nu måste jag sätta mig och plugga och klockan 6 ska jag kolla hockey med Amalia och Mikkis. Inga som hellst klagomål på det.


Jag måste säga att Linus fortfarande har samma röda handskar!

Anna är en vän till mig..

Anna kom till mig och gjorde mig sällskap ett tag när jag satt här hemma. Jag tyckte hon var väldigt vacker i mitt löshår som hon placerade lite fint på huvudet. Jag måste varna mina känsliga läsare för rätt hemska bilder. Vi cyklade sen vidare till Coop för att jag blev väldigt sugen på lussebullar såhär till jul. Ingenting jag kan göra åt saken. Utanför träffade vi på 2/5 av min familj, Gunilla och Amanda. Behövde verkligen prata av mig en massa och det var skönt.
Nu ska jag sätta mig och plugga ARL för det behöver jag verkligen.
 
Imorgon blir det idrott bland annat men vi slipper matten för att vi hade en extra lång lektion idag. TJOHO!



     

Icke är hon vacker.

Min nya hemsida heter: Jaghargjortbortmig.se

Mja, där kan ni nu bege er för att höra..
Skoldagen har varit riktig skön idag. Började 12.30 och slutade 15.00. Inte illa om jag får säga det själv, inte illa!
Imorgon är det också sista dagen för Mathilda. U know, vi kommer sakna dig. Och då menar jag väldigt mycket. Men du får söka lyckan på nått annat än frisör, haha!
Nej, snart kommer Anna hit och vi hittar väll på någonting eftersom våran träning är inställd för att några militärer har bokat hela Idrottshuset. Hur kan dom vara så många så dom tar hela Idrottshuset?
Jag blev just nu supersugen på Lussebullar så vi tar väll en sväng dit och köper oss några, om jag känner oss rätt.
Imorgon är det sovmorgon igen, livet leker. Fan, jag glömde bort arlen.



Look what i found! Väldigt gammal bild på moi.


...

Jag har jätte ont i huvet.
Jag har ARL att plugga på.
Jag är less på skolan.
Jag behöver sova!

Tur att jag slutar 14.00 imorgon och börjar 13.45 på torsdag. Men på fredag blir allt mycket roligare.

Skulle behövas lite nytt

Kollade just igenom Asos och hittade lite grejjer som föll mig i smaken. Rätt vanliga saker som två linnen men med rätt snygga detaljer. Synd bara att det inte finns något som betalar och skickar hem grejjerna.

                        

En vanlig dag.

Som alltid.. Upp 05.45, Svenskalektion, ARL Och Frisörteknik.
Blev lite rädd bara när jag trodde att min buss åkte förbi mig när jag var påväg till stationen, men jag klarade mig och det kom med ens en ny.
Finns inte så mycket att skriva än att vi vill ha dig kvar M, bara så du vet!
Nu blir det träning, kondition, och sen hem för att plugga en massa Arl. Även fast inte provet är förens på måndag så är det en evighetslång bok och 2 häften att lära sig.


Med lite vax och spray går allt! Klaga inte på hållningen..

Max Payne

Igår kväll var det bio som gällde för folket och Sarajevo med familjen. Pappa var så snäll och kom och hämtade mig vid halv 6 och vi for sedan vidare mot Sarajevo där familjen väntade. Tur bara att min lillebror är så extremt söt, annars vet jag inte vad jag hade tagit mitt till.
Fick sen skjuss av pappa till Anna och det var bara att röra på påkarna igen för vi skulle möta Kajsa och Rebecca innan vi skulle till Coop för att träffa resten av ligan. Vi hade satt oss ner när klockan var 20.45 och jag måste säga att bion var väll sisådär, rätt mycket demoner(?) och så måste jag säga Tack till Jocke för den stenhårda godisen som satte sig så fint på min kind. Efter bion var det bara att möta syster och sen bemöta den långa vandringen hem med henne och Dennis pojken.

Nu väntar jag på att Jossan ska ringa och säga att hon är vaken så jag får skjuss ner på stan. Väl där skulle jag hjälpa Anna med någonting, jag har ingen aning vad?


Veckan ser bara bättre och bättre ut.

Igår slutade jag halv 12. Idag började jag 10.10 och slutade 14.30 och imorgon börjar jag åter igen 10.10 och slutar 13.00. Jag som trodde att veckan skulle bli en mördar-vecka.
Hade en riktigt skön svenskalektion också. Vi har ett program som ska spelas in (Bokhörnan) och vi gick bara igenom manuset och lekte lite. Sen så har skolan bara varit helt okej, jag funderar faktist vart all tid har tagit vägen, känns som veckan har vart jättekort. Och imorgon är det ju fredag?
Påtal om fredag så blir det ingen bio för oss eftersom SAW 5 inte har premiär i Enköping förns om en månad? Det kan ju inte vara sant? Men vi ska hitta på något roligt iallafall.
Skönaste dagen kommer fortfarande vara imorgon, först idrott (badminton) och sen engelska. Sen slutar jag, och då är det helg!!
Nej, nu ska jag snart hoppa i träningskläderna. Det vankas Body-sculp och muskler!


Bilden är från igår och frisörlektionen.


From the side.

Step up- Vad är meningen med kordination?

Jag vet att Kajsa känner samma sak.. Hon och jag har noll koll på våran kordination och benen svängde hej villt på brädan.
Jag gick upp och var ganska pigg imorse och det var skönt efter gårdagen. Jag har bara klippt en massa idag, framåtlutning av helform och gradering i framåtlutning. Jag han också påbörja att korta av min kära permanentning..
Efter Eva-Lills lektion så var det permantent-rullning i 2 ½ timme. Och varenda kotte som känner mig vet att det är det värsta jag vet. Alltid denna permanent. Permanent, permanent och permanent..
Blev också en tripp till Frisörshoppen där jag var snäll nog och köpte en "Dust-it" till Kajsa eftersom hon bett så länge och som vanligt väntade min kära Expressbuss på mig vid station tillsammans med Elin och Linnea. Bra tajmat med Magnus så kom jag hem till 16.00 och det blev en soppa med nyagräddade baguetter och en omtalad Step-Up träning med Kajsa och gänget. Det var bland det svettigaste jag har gjort men också det pass som har haft mest kordination i programet. Aldrig mer Step Up säger jag bara, aldrig mer!
Nej nu ni ska jag kolla fotbollen, Liverpool- Atletico Madrir på tv6. Imorgon går jag ju bara till halv 12 och sen blir det lunch med mamsen.


Jag och min kära docka..

Vem, om inte Sebastian Åman?

Som jag skrev igår kväll: Min vecka går mycket snabbare om jag har någonting att se fram emot. Och vipps så hör en viss Sebastian Åman av sig och undrar om man vill följa med på biopremiären av Saw 5 på fredag. Jag hade totalt glömt bort att den hade premiär på fredag, och man är ju inte dum och tackar nej till Sebastians sällskap. Nu ska vi få tag på några fler som hänger på!?
Mamma och jag kom också överens att på onsdag när jag slutar tidigt så ska vi först luncha ihop och sen åka och kolla på ett par nya inomhusskor. Eftersom mina har spruckit bak i hälen. Så helt plötsligt, bara sådär, så har jag två saker att se fram emot!


Jag måste säga att Sebastian passar som sol?

Jag mår inte bäst..

Jag kom ju upp imorse iallafall, hade nå extremt ont i magen och mådde som självaste fan. Men jag tog bussen iallafall till Uppsala men tog nästa buss hem igen och somnade på en gång.
9.15 var jag hemma i Enköping igen och mådde ännu mer illa och pallrade mig hem och gick och la mig. Jag somnade 10.15 och vaknade inte förns 16.00 av att familjen började rasa in i huset. Sömnen var väldigt välbehövlig för nu mår jag bättre, men forfarande inte bra. Men imorgon får det bli skola iallafall, hur jag än mår. Kan inte missa två frisörlektioner också. Missade ju en idag..
Därför blir det ju ingen träning ikväll men jag har en sak att bocka av från listan. Har hunnit klippa min kära syster och hon blev nöjd.
Nej, nu blir det till att sova igen. Jag tänker inte må såhär imorgon!!
Sov gott mitt sällskap!


Jag kom just på en sak

Vet ni vad jag kom på? Det här är sista lov-dagen, och imorgon, ja då är det att gå upp 05.45 som vanligt. Varför valde jag att gå i skolan i Uppsala? Idag känns det så värdelöst.
Träningen gick kanon och lite glädje var allt som behövdes i spelet. Eller hur Amalia? Skrattar man och har roligt så kan det inte bli bättre.

Min vecka kommer se ut såhär:
Måndag: Skola, Svenskaprov och Konditionsträning.
Tisdag: Skola och möjligen klippa syster.
Onsdag: Skola och slutar 11.30,  Fotbolls-träning
Torsdag: Skola, bokredovisning, Bodysculp-träning
Fredag: Skola
Jag ska också hinna med att klippa Kajsa, Pillan och Anna. Men sånt går ju alltid att klämma in!
Någon som har något planerat inför helgen. Det är ju också alltid skönt att ha någonting att se fram emot. Det brukar gå så mycket snabbare för mig då!

Nej, nu har jag tagit mig för lång tid framför datan. Jag måste ju plugga Svenska, inte det roligaste!!


Det är lite trist att det inte blir någon Futsal i år. Vi är ju inget flicklag längre..

längtan till träning

Gårdagen blev väldigt lyckad. Tack Rebecca för en trevlig kväll med en massa trevligt folk!
Killarna bjöd på bland annat bastu medans jag och Anna körde gamla låtar och en massa dans. Lyckat var vad det var, väldigt!
Mamma väckte mig halv tio imorse (allt för tidigt) och jag käkade frukost med familjen när vi sedan gav oss iväg till mormor och morfar. Morfar fyllde 61 så det bjöds på en massa god mat och tårta. Oj vad det var länge sen, känns det som iallafall. Gott vare iallafall. Bättre blev det också när kusinerna bjöd på massage. Det fick mig att påminna mig själv om att jag kanske ska gå coh utnyttja mig presentkort på en helkroppsmassage snart? Det känns välbehövligt.
Nu är jag hemma och ska snart byta om för att Kajsa kommer förbi för att hämta mig och resten för att sen åka ut till Hummelstahallen där vi kommer vara tills träningen är över.


"Man kanske ska flytta till Bålsta så kanske man kallas för Snygg-Carro? Det vore inte illa.."

RSS 2.0