BRA VÄDER!

Igår vart det som sagt en biltur till och från Avesta som vi sent kommer glömma. För att roa stackars lillebror som tappade humöret en kort stund blev det bandspelande och korttagning. Kul hade vi iallafall.
  
På kvällen blev det först grillning hos Amalia, mycket mysigt! Sen begav jag och Anna oss till stationen för att möta Emma och vi cyklade sedan vidare till Donken. Sen var det bara den långa vägen hem.. 

Jag vaknade för en timme sen ungefär och har hunnit käka frukost och ska alldeles strax hoppa in i dushen. Dagen får vi se hur den tar sig, ska bara ta det lugnt och förmodligen träffa Andreas.  Måste ju avnjuta dagen i solen också, nu när det bra vädret håller i sig.















Ingen sovmorgon idag heller

Om en timme följer jag med familjen till Avesta för att kolla på ännu en sommarstuga. Hade varit skönt att sitta hemma i solen men det hinner jag också med för jag är hemma redan vid två någongång, om nu ingenting går helt fel som det brukar för familjen Eksudd. Har jag berättat om förra gången dom skulle åka? Fastnade i lerhög med en skrikande lillebror i baksätet. Drömresan..


Bästa serien!

 
bästa avsnittet!

Beyonce- Halo

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light
I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again

Mitt internet är verkligen ur funktion!

Jag har nu vart utan internet i två veckor tror jag och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till! Men ni som nu "läser" (mina kära vänner) får ta och stå ut, för jag vet inte riktigt vad jag ska göra!!


Det här kallas mod! HAHA!

Nu är jag igång med träningen igen

Ack ack, jag är inte bra i shack. Och tydligen inte att blogga ofta på helger och lov heller. Verkar som det blir att när jag är ledig från skolan så tar jag ett break från bloggen också. Men men, inte mycket man kan göra åt. Upp med smilgroparna ändå!

Igår kväll blev det en tur ner på stan med Andreas där både Gert Fylking och Robert Aschberg höll till. Så det blev en glass och sen gjorde Kajsa och Anna oss sällskap på "Blåa tåget". Väl hemma hos honom igen blev det bastu och sen American Pie.
Imorse (klockan ett) vaknade äntligen karln och jag drog mig hemmåt för lunch och sen träning för första gången på en vecka. Jag som hade en sån bra rutin när jag sprang fem gånger i veckan och så kom den omtalade påskveckan och jag tränade inte en enda gång. Men dags att ta sig i nackskinnet igen!

Nu ska jag och mamma ut och sätta mig bakom ratten för första gången och oj vad jag är nervös!


Kort inlägg för nu fortsätter jag dagen i solen

Gårdagen blev kanon. Helt underbart väder och det är ju allt som behövs ute i Torsvi. Olyckligt nog glömde jag mobilen hemma men det löste sig ändå.

Kvällen spenderades tillsammans med Andreas på bio först (fredag den 13de) och jag har nog aldrig vart med om någon läskigare film. Sånadär ska man verkligen inte se på bio, men det räddades med American Pie hemma hos honom.
Tidig morgon blev det iallafall och jag landade på min studsmatta redan halv elva. Skönt att vara hemma tidigt för en gångs skull!

Dagen har bara spenderats i solen med undantag från nu då jag skriver lite snabbt och ikväll bjuds det på grillning ute hos Jullanbullan. Mysigt att spendera även kvällen ute.

Ut på landet

Om en kvart ungefär drar familjen Ax/Johansson ut till mormor och morfar på landet. Långt ut på landet vill jag tillägga! Som tröst tar jag med mig min Ipod fullsmattrad med låtar och "Män som hatar kvinnor".
Men det ska bli skönt, det ska det verkligen. För jisses vad bra väder det är och gud så fint det är där ute! Mina kära kusiner kommer också med och jag har hört skvaller från fåglarna att det har kommit fram några lamm där ute. Hoppas det är sant iallafall!

Kajjan min kajjan!

Eftersom förra inlägget försvann skriver jag om det!

Jag är med the one and only, the redhead, the tennis-chica, Kajsa Widbom Lundin.
Och som jag njuter utav det! Tillsammans med chirre, dirre och "benknäckargänget".
 Har du inte sett den bör du se den!


Inga inlägg på ett tag.

Som ni vet så spenderade jag tisdagen och onsdagen i Morgongåva. Och inte ångrar man att man åkte dit eller. Absolut inte för så roligt har jag inte haft på väldigt länge.
Igår kom jag hem strax efter 4 och upptäckte att hela min sminkväska var borta. Jag har förgäves letat i alla väskor, ringt runt till tjejerna så dom inte råkat lagt ner den i sin väska av misstag och tom UL och dom har inte fått in något. Kul att behöva lägga ut dom sista pengarna på att gå och köpa nytt smink som var praktiskt taget nytt. Men men, det är väll ett måste!

Igår kväll åkte jag upp till Andreas och kollade fotbollen som hela familjen Fagerström grinade över. Ovanligt nog blev jag kvar över natten och imorse vaknade jag med förhoppningar över att, som mamma sagt, vi skulle åka och kolla på ny säng åt mig idag. Men som vanligt lovar man för mycket och nu sitter jag här, i sängen och ett rum runt omkring mig som ska städas. Ikväll åker jag upp till pappa och äter eftersom mamma och familjen åker ut till landet och hälsar på kompisar. Blir tidig hemgång eftersom "Benknäckargänget" är på tv + att jag ska vara ute hos mormor och morfar redan klockan 12.00 imorgon. Ingen sovmorgon!!


Bild ifrån tisdags

Jag drar från stan!

Om ungefär 1,5 timme sitter jag på bussen påväg till Uppsala där jag byter till Morgongåva-bussen. För vart ska jag? Självklart åker jag till Elvira med tjejerna från klassen och har det trevligt enda tills imorgon. Så ni hör inte från mig förns imorgon kväll. Men jag finns ju självklart på mobilen!


Nu blev man inte mer sugen då?

Skön sömn inatt, inte någonstans! Vaknade var och varanatt och det går verkligen inte att sova 2 stycken i min säng. Så nu får mamma och jag åka iväg och köpa ny i veckan, det finns inget annat val!
Vid halv tolv åkte jag iallafall och mötte Viktor för att hålla honom i handen när han tatuerade sig. Den blev riktigt snygg och jag tror han blev riktigt nöjd!

     

Det bra vädret försvann

Inget varar ju förevigt brukar man ju säga, men vädret kunde ha fått hålla i sig några dagar till (hade inte vart fel med månader heller).

Gårdagen blev riktigt rolig tyckte jag och det slutade helt enkelt att Anna och jag gick till OKQ8 och inhandlade en massa gott. Men vi hamnade hos oss själva strax efter 12 men jag kom inte isäng förns närmare halv tre. Och fråga mig inte hur, för det vet jag inte själv.
Idag blir det en riktig slappar-söndag, borträknat att jag ska träna om en timme eller två. Sen blir det bara att ta det lugnt, för oj så skönt det är.


Jag vill vara blond igen..

Städat hela dagen

Inte för att klockan visar så mycket men jag vaknade ju vid tio och sen dess har jag städat. Det här låter inte som mig.
Men nu är iallafall mitt rum klart och jag är chockad hur rent det är.
 
Idag ska jag fortsätta med städningen, fixa iordning lite och sen kl halv sju kommer tjejerna hit för att beställa mat och mysa. Får se om vi drar oss vidare lite senare, man vet ju aldrig.

Amalia och jag har roligt

Amalia och jag sitter vid en varsin data, i ett varsitt hus men skrattar åt exakt samma saker.

 

 
haha, gullungen i röd tröja!

frågan är ju vad killen i bakgrunden gör?

God dag från solen!

Dagen har varit helt underbar. På idrotten var vi bara ute och gick och både engelskan och matten var inställd. Så redan klockan 12 satt jag, Elvira och Maria på bryggorna och matade ankorna. Och vilket jävla väder det är då, det är nått helt sjukt underbart! Jag har också hunnit träna på mitt älskade a3 så imorgon är jag ledig från allt pumpande och kör igång igen på söndag.

Imorgon blir vi tjejer här och käkar, ska bli mycket mysigt och trevligt att träffa allt folk igen. Blir ju inte så mycket av att träffa vännerna i veckorna eftersom allt som jag gör (känns det som) är skola, träna och sova. Jisses vad mitt liv låter tråkigt!

 
Hahaha. Jag kom till Rese imorse och såg Mica såhär. Jag själv hade jeans och stövlar och skulle gå i det. Men Mican var riktigt taggad..

SÄNGEN

Nu blir det sängen för jag är världens tröttaste!
Inte blir det bättre av att vi ska vandra 5 km imorgon på idrotten, kan ju hoppas på bra väder..

Vädret håller ju i sig

Jag vaknade imorse och såg att 2 nya sms hade landat i min inkorg i mobilen. Såg att jag hade fått det första 22.14 och då hade jag lyckats somna. Jag var inge trött igår då?

Skolan idag har bara varit skön. Kemilektionen började vi med ett grupparbete, vi hade sista timmarna av estetisk verksamhet (där vi lekte med färg) och hantverksorientering, matten har jag inte jobbat på tre lektioner och svenskan var frivillig. Och vem går egentligen på en frivillig lektion om man snart är klar med grupparbetet som ska vara klart v. 18?
Det blev att cykla raka vägen till A3 och sprang åter igen. Sen dess har jag hunnit käka och nu ska jag hoppa in en snabbis i duschen. Mamma och lillasyster åker snart iväg på föräldrarmöte och dans så då kommer jag pumpa högtalarna fulla av Dead and gone. Jag kan inte få nog!


 
Rasmus och jag gick helt galna på "shotkopparna"


April April!

Jag hade så otroligt roligt åt dom smsen jag skickade till Emelie och Maria imorse. "Jag kommer inte idag, ramlade på cykeln påväg till bussen så mamma kör mig till akuten. Det står en hel benpipa ur armen på mig!!". Båda två blev vettskrämda och jag hade så roligt hela vägen fram till Uppsala. Men visst var det ett April-skämt, ett sådant jag kommer leva på länge.
Min dag har bestått av skola i form av slingprov, fika med syster och enchiladas uppe hos pappa (dock var pappa bortrest). Nu sitter jag här med "Män som hatar kvinnor" i handen och kan verkligen inte släppa den ifrån mig. Men nu måste jag faktist för nu börjar The fast and the furious: Tokio Drift! Jag har hört att den inte ska vara någe bra eftersom ingen av Paul Walker, Vin Diesel eller Tyrese är med. Det är något jag nu ska avgöra själv.


Mumssss..

Uppe hos pappa med familj

Favoritmaten är ny, enchilladas. Oj så gott det är! Och oj så gott Gunilla gör det!




Skit i videon, världens finaste låt..

Toppenväder

Igår på praktiken gick allt helt okej och efter blev det en snabbis-träning på a3. Jag känner mig så duktig när jag räknar alla gånger jag har sprungit på 9 dagar.  Var väll hemma runt 11 (på tok för sent) efter att ha vart hos Andreas och kollat " fast and 2 furious. Är det någon som inte tycker dom filmerna är bra så tror jag den personen har ett medfött fel..
Om sju minuter beger jag mig till Resecentrum och redan klockan två slutar jag skolan och då blir det som vanligt världens bästa fika med syster! Sen så tänkte jag ta ledigt idag från träningen. Orkar inte köra sex dagar den här veckan så det får bli fem (haha).


9 lila..

RSS 2.0