Klädsim

Jag har vart vaken i ungefär en timme nu och har hunnit packa både väskan för träning/simmet och väskan upp till pappa. Jag har ju också hunnit kolla Nyheterna där dom säger att det ska vara sol hela dagen, men ojdå, snön vräker ner neranför mitt fönster och inte en gnutta sol på hela himlen. Jag hatar meterologer!
Snart går jag (i snöovädret) till bussen och sen så blir jag i skolan till 2 då jag slutar. Sen blir det träning strax efter 3 och sen blir jag uppkörd till pappa där jag ska spendera helgen.
Nu börjar den långa promenaden.

Grattis älskling!

Kalas och tårta

Klockan tre var jag inne på a3 där Anders visade mig några snabba övningar för knäna. Så imorgon, även då klockan tre, ska jag och Mickis träna ärslet av oss i en timme.. Första träningen på över 6 veckor. Men som sagt, det är 6 veckor till tills jag får börja träna fotboll..
Ikväll har vi haft främmande här hemma, mycket tårta och kakor. Sen så han jag med att kolla både handboll och hockey. Träffade trevligt folk på båda ställena! Så nu sitter jag här hemma och har precis sett Andreas mamma på tv, rätt ballt ändå?!
Imorgon är det klädsim på idrotten, sen bara engelska och matte. Sen efter blir det som sagt träning och sen upp till pappa för att spendera helgen där.



  
Tur att vi har jätteroligt på rasterna. Blås upp och Uno!!

Nu är det sånhär stress igen

Jag förstår inte varför jag måste sätta mig vid datan varje morgon, det har blivit som något beroende.
Om 5 minuter börjar jag iallafall vandringen upp till Rese där jag tar bussen till skolan. Ovanligt kort dag för att vara enTorsdag. Börjar halv 9 och slutar kvart i 2. Klockan tre så har jag tid hos Anders på a3 för att lägga upp ett rehabprogram för mitt knä. Nu får jag äntligen börja köra styrketräning!
Efter det grattar vi Magnus också som fyller 45. Säger ju bara tårta!

Kort dag

Jag är överlycklig idag. Wilhelmsson berättade att jag har en liten skada som går över om jag vilar i 6 veckor till. Wiho!!! Men nu får jag börja cykla och styrketräna så imorgon har jag tid på a3 för att lägga upp ett rehabiliteringsschema. Äntligen får jag röra på mitt fläsk!
Ikväll blir det att vara hemma hos pappa där jag nu är. Han också med att köpa 2 koftor och ett linne. Bild någon annan gång.

Ibland är han bara för gullig

Nordberg länkade för inte så länge sen till en hemsida som visar United-Inter matchen. För er som känner mig vet ni att jag är ett stort fan av United och en sån här match är egentligen bara ett måste att se. Jag blev då alltså tokig när jag såg reklamen att den skulle gå på Viasat. Oj vad jag har deppat.. Enda till unge här Joakim skickade länken. Måste säga att jag blir glad om det blir 0-0 på bortaplan. Inte lätt med ett möte som Inter.

http://www.channelsurfing.net/watch-stv3.html


Sanning och konsekvens

 Vi hade beställt ett mycket roligt spel till Anna banan. Sanning och konsekvens som kort. Ett med snälla frågor och saker att göra och en med lite grovare. Ett riktigt partyspel kommer det där bli. Oj vad vi skrattade!!


















Gratulerar bästa vän!

                                                         Praktiken idag gick underbart.
Blev också lunch med mamma där det serverades pasta och till efterrätt en liten liten semla.
Men jag fick min dagliga semla när jag kom tillbaka till praktiken.
Så idag har jag alltså ätit 1 1/4 semla.
Och ikväll blir det tårta..
 Usch, inte är det en nyttig dag inte. Och inte heller får jag träna..
Påtal om att träna, imorgon ger jag mig av på besök hos Bosse som ska berätta (äntligen!!) vad som är fel på mitt j-vla knä. OCH SÅ SOM JAG HAR VÄNTAT!!
Ikväll blir det besök hos födelsedags-barnet där jag hoppas på tårta. Skulle inte sitta helt fel, haha!
Nej, nu ropar Pasta Carbonaran på mig.









Grattis Anna

Bara en dag kvar!

Ni förstår inte hur skönt det var med sovmorgon imorse. Jag klev upp vid halv 8, och nu sitter jag här, fullt påklädd och färdig.
Idag blir det praktik på "Kickan o co" där jag kommer vara tills i sommar. Sen blir det lunch med mamsen vid halv 1. Ikväll däremot har jag ingen aning om vad som händer. Vi tar den som den kommer!


Idag blir det nya tröjjan tillsammans med svarta stuprörsjeans.

"Ont-i-magen-skratt"

Måndagar betyder dubbla avsnitt av 2 and a half men. Har du aldrig sett så är det något jag verkligen rekomenderar!
Jake (Angus T Jones) kommer att bli min man en vacker dag. Synd bara att han inte är lika rund och go längre, hade varit pricken över I! Nej, nu börjar det igen. Godnatt efter det här!


Hostan är tillbaka

Jag var förvånansvärt pigg imorse när jag skulle upp, trotts att jag kollade hela Beck som slutade strax efter 11. 07.21 bussen log så snällt när jag kom upp till Resecentrum och jag slocknade direkt när jag satte mig.  I skolan var det bara svenska, arbetsmiljö där vi lekte "hela havet stormar" som samarbetsövning och sen var det bara hantverksteknik där vi gick igenom foliemetoden. Så nu, äntligen, kan jag lägga ett par folieslingor! Elvis följde med mig in på Gina efter skolan där jag förbryllt letade efter någonting att köpa. Har haft en presentkort där som jag så länge ha velat gjort av med, så idag fick det bli en råcool t-shirt. Men jag lär ju inte vara själv om den, men men, så är det med Gina.
Ikväll händer faktist ingenting, hur skönt som hellst. Måste hoppa in i duschen bara, men det är ju över på 10 blanka. Visste ni att jag hatar att duscha? Eller inte när man väl står i duschen, men tanken på att duscha! Jag vet, det låter hur äckligt som hellst, men jag tvingar mig faktist in i duschen ofta, så jag luktar inte!
Nejmen se här, en semla stod i kylskåpet. Otur om den som köpt den till sig själv..


 
Köpte två storlekar större eftersom jag är helt besatt utav större t-shirtar..


Snabba på

Om exakt 58 minuter går min buss så jag känner absolut stress, eftersom jag jämt sitter i över en halvtimme och äter frukost. Men det får lösa sig.
Ha en bra dag!

En lång natt för Oscar-galan och Heath Ledger

För er som har missat det så tar Oscar-galan av stapeln inatt. För dig som vill kolla är det bara att knappa in Kanal 9 02.40. To bad att jag ska till skolan imorgon, hade varit perfekt om lovet hade börjat nu. Synd att jag inte går i Västerås istället!
Heath Ledger är nominerad som bästa manliga biroll i filmen Dark Knight som är en av mina favoritfilmer. Han var också en av dom få skådespelarna som jag drogs till. Konstigt nog bara i Batman där han spelar Jokern.
Kanal 9 02.40 var det!


Inte mycket sömn inatt inte

Igår vid sex så beslagtog vi Fannakrogen och all deras tacos. Jag måste säga att det var väldigt, väldigt, väldigt skönt att ha leggins men jag valde verkligen fel tröjja. För trång.. Nej men det var gott må jag säga och vi lämnade väll stället strax efter 7 då vandringen började ner mot Coop där vi inhandlade en massa gott. Jag bjöd också på världens vurpa påvägen upp till fanna igen och jag var så lycklig över att jag landade på väskan. Väl hemma hos Kajsa så bjöds det på Melodifestivalen och "vispen" för hela slanten. Jag måste säga att låten "muogmbsgpll.. feat red fox" var riktigt skön. Tur att man kommer ihåg vad dom första stackarna hette. Strax efter tolv lämnade Anna och Amalia mig och Kajsa åt sömnen. Men icke, vi slog på "Gosskören" som var en av dom bättre filmerna jag sett. Helt otrolig! Sen blev det "Hitta Nemo" som jag lyckades kolla hela. När jag äntligen somna så var klockan närmare 4. Halv 9 imorse var vi uppe eftersom Kajsa skulle sitta jour i tennishallen. Det blev en lång väg hem, med en New Body kasse,  en tung väska och en massa äcklig snö innanför jackan!
Idag firar vi mormor som fyllt 60, grattis på henne!


Yesterday. Hoppas kunna få lite mer bilder av Amalia och Kajsa?

Ännu en Taco-kväll

Matchen vanns med 6(7?)-1, jag vet inte riktigt. Kunde inte riktigt hålla räkningen efter dom 3 första. Jag fick se 2 av Rebecca och 1 av Kajsa iallafall. Vårat U-lag krossade alltså Esk, med glädje! När man ser att dom har så jävla roligt så vill jag ju bara spela. Men men, på onsdag får jag svar vad det är för fel.
Sen jag kom hem har Anna och jag lirat en massa GTH och vi blir ju riktiga gudar och spelar SM snart. En vacker dag så står vi där med våra fina medaljer..
Nej, om en tjugo miinuter ska jag börja röra mig hemifrån för att sätta fart mot Nikkis (Fannakrogen) där det blir  Taco-bufé med bästa. Oturligt nog kunde Isabelle inte följa med.  Sen drar vi vidare till Kajsa där jag hoppas få se Melodifestivalen. Jag fick ju inte se förra lördagen eftersom vi var i Rimbo då!!
 

We are everything we need..


Sjuklingen har blivit nästan helt frisk

Sörru, jag ska bege mig utanför ytterdörren idag. Jag känner mig tillräckligt frisk för det, och så är det ju så att jag inte orkar sitta inne längre heller. Allt jag gör är ju att lira Guitar Hero och lyssna på musik. Men blame who?
Därför beger jag mig om 5 minuter till elskåpet där Anna förmodligen väntar och så beger vi oss till Idrottshuset där vårar U-lag möter ESK. Oj vad jag hade velat spela den matchen. Jag brukar kunna briljera dom matcherna! Kanske är att överdriva..


Taxitröjan från Carlings (favorit)
Jeans från HM


Aldrig mer/ Alltid numera

Jag ska aldrig mer..
.. inte använda mössa och halsduk
.. sitta i en ishall när jag redan är sjuk
.. smaka utav någons mat eller dricka när den personen vart sjuk
.. gå ut, fast jag är sjuk
.. umgås med någon som är sjuk

Jag ska alltid framöver..
.. använda mössa, termobyxor, vinterjacka osv (även fast det är sommar)
.. sova med stängt fönster
.. ta hostmedecin vid alla måltider (förebyggande)
.. bära munskydd
.. vara hemma från skolan, VARJE DAG!!


Bresse Beach 09'

Inte mycket att göra här hemma

Vad har jag gjort idag? Ingenting verkligen. Jo, jag fick ett fint samtal av två nötter som yra om att jag skulle låta som en vuxen och mumla någonting om "Hej, ja hej jag heter Eva"? Ni är sköna ni!
Jag har alltså bara fördrivit tiden med att beslat min systers data där hon har SIMS. Haha, störtskönt spel. Spelade mycket som liten och jag måste säga att tiden går väldigt fort när man väl sitter.
Jag fick också hem mina mycket efterlängtade mjukisbyxor från HM med posten. Kanske inte dom snyggaste men absolut dom skönaste. Jag ser ut som en clown, men vad gör det?
Nu ska jag ta min fritid och slå på playstationet och lura fram mina talanger i Guitar Hero.

     

Min hals ain't feel nice

Gårdagen blev lyckad. Jag har nog aldrig vart så pigg och glad när jag har haft 39 graders feber. Men jag var inte tillräckligt pigg för att stanna länge utan när Gunilla hämtade Amanda så hade hon inget annat val än att köra förbi och lämna mig. Så strax efter halv 11 hamnade jag i sängen och har inte rubbat mig härifrån sen dess. So, do I feel better today? Ja, inte har jag lika hög feber iallafall. Men det är lika bra att stanna hemma idag och satsa på att bli frisk tills i helgen.  Mamma och Vilma åkte ut till bresse för inte så länge sen och skulle komma hem senare med världens godaste soppa. Så, idag hör ni säkert inte mer från mig.


Basic Element- Touch you right now


Jag ska bli brun!

Vaknade redan 07.00 imorse av att jag hostade och hostade, den vägrade ge me sig. Jag satt inne på toan och hostade tills klockan var 07.30 och sen lyckades jag äntligen somna om. Vaknade igen ungefär 4 timmar senare vilket var helt underbart. Sen dess har jag hunnit käka i mig en hamburgare som mamma hade lagat till lunch och sen bara tagit det lugnt.
Så vad händer idag? Jag beger mig om ungefär 15 minuter ner på stan för att möta upp syster för att gå och steka i cancerlådan. Men jag känner att jag solar så pass sällan att jag nog inte drabbas. Men peppar peppar ta i trä.
Nej, tandborstning och påklädning för min del. Annars kommer jag aldrig ge mig iväg!


Bowlingkungen!

Jag måste säga att mitt framtida yrke nog inte är frisör trotts allt. Bowlingkung kommer det stå på mitt visitkort! Jag kanske inte ska skryta så mycket ändå, mamma slog ju mig trotts allt.  Och bara för det var hon så snäll och bjöd mig och lillasyster på glass efteråt. Det kan jag lova att hon inte gjort om hon förlorat. 
Nu ska jag städa iordning på mitt rum och sen gå och lägga mig under täcket för att bli av med febern helt och hållet. Vill ju inte vara sjuk imorgon när det blir Taco-taaaajm hos Anna.


 

Hostan vägrar ge mig sig

Nu har det gått så långt att jag är kallad sjukling här hemma och jag lever verkligen upp till namnet. Har inte fått en blund inatt utan jag har vaknat var 5 minut för att jag har hostad ut lungorna. Hostmedecinen hjälper inte heller och jag tror att febern börjar stryka sig närmare mig..
Men inte stannar jag hemma eller, om en halvtimme blir det bowling med mamma och lillasyster. Efter det ska jag faktist ta det väldigt lugnt, har ju 2 säsonger av SATC. Im addicted..
Nej, nu äre dags för mig och hostan att klä oss varmt och förbereda oss för en promenad till Idrottshuset.


sömnbristande helg

Helgen spenderades i Rimbo med våra två störsköna fotbollslag. Jag måste säga att jag hade extremt trevligt även fast det inte blev något lir för min del. Knä-dramat har börjat satt sig på psyket nu, snart bryter allt ihop..
Att båda lagen åkte ur redan i gruppspel kändes ju sådär, men äsch, vi överlevde! Han ju träffa Lisafisa också, håret blev galet snyggt!
Så vad händer nu på lovet? Imorgon blir det möjligen bowling med family och tisdag kanske skridskor vilket menas för mig en lång dag genom att bara sitta på en brygga.. Resten av veckan kommer spenderas i sängen, i hopp om att min förkylning dämpar sig och att hostan försvinner. Lov betyder sova! 



 


en uppdatering med bilder

Jag har absolut ingen lust någonstans att skriva vad jag har gjort sen i November. Därför följer en massa bilder från olika tillfällen, men inte i ordning. Ni kan inte kräva allt för mycket av mig!


Det var några lyckliga jävlar som fick ett väldigt fint mms från mig och syster julaftonsnatten!


Nyår blev galet lyckat med bästa vänner.


En fortsatt massa bussar till skolan, remember the glases Mica? Haha


Lyckligtvis föddes det fem kissebebisar i vårat hem


Bowling på idrotten, slog Elvira såå stort!


RSS 2.0