Simmat en kilometer!

Jag har precis kommit hem från att ha varit i badhuset där det blev sola/simma med Kajsa. Nu så här i efterhand känns det skönt att ha simmat, men imorgon kommer jag säkert ha träningsvärk i skulderbladen.
Skolan idag gick väldigt fort eftersom vi bara hade frisörlektioner och jag har även lärt mig hur man klipper Uniforma längder(?). Jag tog bussen hem redan kvart i 3 och möttes av en väldigt läskig figur som stirrade på mig i evigheter, men tillslut lyckades jag somna.
Jag vaknade av ett sms ifrån en viss Andreas Näslund där jag fick höra att jag har för några bilder här på min blogg, så nu ska det bli skärpning på den saken. Han tyckte också att jag ska lägga ut en låt varje dag, idag blir det så iallafall, men vet inte hur det blir "framöver".
Familjen min drog till Donken strax efter jag kommit och det här är alltså fjärde gången jag käkar där på fem dagar, jag skäms! Sen vart det att skynda hem, packa väska och cykla till Badhuset.
Kajsa och jag träffade sen Anna och Elina. Elina hjärtat hade feber så jag önskar att hon blir frisk så snart som möjligt.

Nu ska jag kolla klart Desparete Housewifes och sen blir det sängen för mig, imorgon är det en ny skoldag!
Okej då, dagens låt får bli AFI- Miss Murder. Jag brukar inte tycka om just sån här musik, men den här är otroligt skön.


Jag har bara vackra vänner som tycker om kladdkaka!

Jag har varit vaken i 43 minuter!

Ni kan inte förstå vad jag hatar min väckarklocka ibland, jag hade världens underbaraste dröm!
Jag har såhär långt in på morgonen klar till fingertopparna, nu saknas bara frukost i magen och jag är nöjd. Det är bara på att hoppas att mamma tassar upp ur sin säng snart, för hon är ju så snäll och gör gröt till mig varje morgon.
Har Frisörlektoner hela dagen lång idag men har oturen att 3:orna ska klippa andra delen av vår klass idag, jag får vänta ända tills nästa tisdag.
Jag vill också säga att jag har skippat det långa håret idag, kommer nog inte ha det på ett tag. Frågan är bara hur länge jag står ut att inte sitta och göra flätor i ett långt hår.
Bara så ni vet, idag gäller vinterjacka, mössa, vantar och stövlar upp till knäna. Luften blir bara kallare, endast 2 grader nu!
På med intresseglasögonen, nu gäller skolan!


Ruggigt kallt!

Jag kom precis hem ifrån Esks match där dom vann med 3-2, men jag har nog aldrig frusit såhär mycket. Eller iallafall inte på väldigt länge. Imorgon ska vinterjackan börja användas flitigt! Det var ju bara 3 grader imorse när jag cyklade upp till busstationen.
Dagen i skolan gick ovanligt fort och jag tog bussen hem redan vid kvart i 3. Väl hemma upptäckte jag min enorma huvudvärk som jag får allt oftare så jag tog en Ipren och la mig i soffan för ett avsnitt av "One three hill".
Jag ställde mig en timme senare och lagade mat och sen var det iväg till Anna som gällde.
Sen dess har jag vart ute och struttat runt med henne och Becca.

Nu blir det sista avsnittet av "2 ½ men" och sen "My name is Earl'. Nånting att se fram emot!
Sov Gott

Vinst!

Igår var det tjejerna som gällde, rättare sagt Amalia och Amanda. Vi for sedan vidare till Anna så hon får väll också nämnas på ett litet hörn. Jag spenderade natten hos Andreas där det blev en massa film (Batman: Dark Knight och The fast and the furious).
Vaknade sen 11.15 imorse av att min väckarklocka ringde och det var bara att pallra sig iväg till matchsamlingen.
Efter 90 minuters nervositet stod vi som segrare av div 4 och  år-09 blir det div 3 för våran del. Där hör vi hemma!
Detta firades med skumpa och egentryckta tröjor, vi har världens bästa tränare!
Hela laget åkte sen till Mc Donalds hemma i Enköping där vi avslutade våran seger med mat.
Sen åkte vi i Pillans bil en runda på stan och skrek och tjoade, det var absolut värt det!

Resten av kvällen ska jag skriva klart min uppsats och skicka den till min lärare.
Parlamentet kallar, bilder följer nedan!


Attackerar Micke med skumpa


Kolla Danne med armarna i luften, vem är lyckligast?


En bild säger mer än tusen ord


Denna bild får avsluta världens bästa dag.

Pappas place

Jag kom hit för en såndär timme sen och har bara tagit det lugnt och pratat med lillasyster min som varit sjuk i en vecka.
Stackarn är så sjuk att så fort hon rest sig upp så har hon nästan svimmat och hon har till och med besökt Uppsala akuten. Hon har inte turen med sig!

Om en halvtimme ungefär kommer familjen hem och sen kvart i sex har jag samling.
Nu ska jag hitta någonting att få i magen, sen blir det packa väskan och driva mig vidare till Idrottshuset.
Önska oss lycka till!

Här är en bild på mina två kära systrar som jag nämnt idag!

Sämst på sovmornar!

Är det något jag är riktigt dålig på så är det att sova länge. Jag är helt enkelt riktigt urusel på att sova tills klockan är 12 eller 1!
Imorse vaknade jag redan klockan 08.11 av att det var jätte ljust inne i mitt rum, jag hade lyckats glömma att dra ner rullgardinen. Så jag får helt enkelt skylla mig själv.
Men jag ska inte klaga, jag har hunnit göra mycket idag. Kolla på tv, lira lite guitar hero och hunnit prata med min syster via sms. Jag saknar henne och jag hatar att vi nästan bara träffas varannan helg. Så nu på eftermiddagen ska jag upp tll pappa och spendera min helg där, ska bli jätte skönt!
Annars i helgen så ska jag spela två fotbollsmatcher, ha riktigt kul i ikväll och sen imorgon blir det en mys-tjejkväll med mina vänner. Det är något att se fram emot!
Nu ska jag få mitt feta arsle ur sängen och göra mig mackor med varm Oboy. Have a nice day!

träning

Sista uteträningen för säsongen. Kändes lite trist, men det behövs eftersom det blir mörkt jätte snabbt nu om kvällarna. Idag fick vi lov att bryta redan klockan 19.05 när dimman trängde på.
Träningen gick i stort sätt rätt okej och det blir match imorgon och på söndag för mig. Dubbelvinst ska det bli!
På söndag tar vi dom och vinner serien. Då blir det skumpa, raka håret på Micke Andersson och hela faderullan! Vinsten är våran!

Morgondagen kommer se ut följande:
- Sovmorgon så det bara skriker om det!
- Packa och åka upp till Pappa och familjen.
- Match kl 19.00 på Idrottsfältet mot Esk.
- Natten spenderas hos Anna.


Nu får jag önska er en god natts sömn för jag ska kolla färdigt "Idol", fortsätta skriva min uppsats om Arbetsmiljö och säkerhet och sen blir det sängen för min del.


Im back!

Back in business!
Då får jag välkomna er till min nya blogg. Det är därför jag inte skrivit på min förra, försökte få till en ny.

Jag är då en tjej som går i skolan på Linné- Frisörlinjen i Uppsala.
På fritiden är jag med mina kompisar, tränar fotboll för Fanna och tar det allmänt lugnt.
Hope you enjoy it!
                             

RSS 2.0